Frisbeegolfseura 7k on aktiivisesti toiminut Turussa ja sen lähialueilla vuodesta 2001 lähtien.  7k rekisteröityi viralliseksi seuraksi vuonna 2007. Olemme toimineet jo usean vuoden ajan frisbeegolfin aseman ja lajinharrastuksen edistämiseksi yhdistyksen tavoitteiden mukaisesti.  Näiden toteuttamiseksi seura järjestää lajiesittely-, harjoitus-, valmennus- ja opetustilaisuuksia sekä erilaisia kilpailuja, tapaamisia ja talkoita. Välillä pitää tietenkin järjestää myös juhlia.

Aloittelijoille järjestetään vuosittain draivikouluja, joissa pääsee opettelemaan mm. lajin tekniikkaa. Junioreille järjestetään oma juniorikoulu. Lausteen frisbeegolfpuisto on vuosittain ollut isäntänä monelle kansallisen tason arvokilpailuille.  Tavallisena arkipäivänäkin siellä voi tavata Suomen huippuheittäjiä.

Seuran toiminnan tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan ulkona tämän miellyttävän harrastuksen parissa ja tietenkin harrastajamäärien  sekä seuran jäsenmäärän kasvattaminen. Jos toiminnasta kertyy taloudellista voittoa, käytetään se seuran toiminnan tarkoituksen toteuttamiseen. Jo usean vuoden ajan 7k on kuulunut jäsenmäärältään Suomen suurimpiin seuroihin.