Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Frisbeegolfseura 7k ry
Rek.nro 196.621

Rekisteriasiat

Seuran sähköpostiosoite sihteeri@7k.fi vastaa jäsenrekisterissä olevia henkilötietoja koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Rekisterin nimi

Frisbeegolfseura 7k ry:n jäsenrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Frisbeegolfseura 7k ry:n jäseneksi maksamalla jäsenmaksun ja hyväksymällä siten seuran säännöt.
Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoituksena on jäsenyyssuhteen hoitamiseen liittyvät asiat, kuten jäsenrekisterin ylläpitäminen, tiedottaminen ja jäsenetujen varmistaminen jäsenille.

Tietoja voidaan käyttää Frisbeegolfseura 7k ry:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Syntymäaika

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä jäsensuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta jäsenten henkilötietoja ulkopuolisille. Jäsenetujen varmistamiseksi yhteistyökumppaneille voidaan luovuttaa vaaditut nimi- ja sähköpostitiedot

Tietojen poistaminen

Tietoja poistetaan jäsenen vaatimuksesta tai jäsenyyden loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Frisbeegolfseura 7k ry:n jäsenrekisteriin ei ole pääsyä julkisten verkkojen kautta.