Vuoden 2018 Frisbeegolfseura 7k:n jäsenyyden sekä Suomen frisbeegolfliiton kilpailulisenssin voi ostaa jatkossa SuomiSportista, joka on lajiliitoille ja urheiluseuroille suunnattu urheilupalvelu. Seurajäsenyyksien myynti alkaa SuomiSportissa alkuvuonna 2018.

Jos tarvitset kilpailulisenssin heti alkuvuodesta, sen voi ostaa 18.12 alkaen osoitteesta: https://www.suomisport.fi/. Mikäli et tarvitse kilpailulisenssiä heti alkuvuodesta, lisenssi kannattaa hankkia vasta seuran jäsenmyynnin avautuessa. Jos ostat kilpailulisenssin ennen seurajäsenyyksien myynnin aloittamista, lähetä SuomiSportin kautta saamasi sportti-id sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@7k.fi.

Kannattaa lukea Suomen frisbeegolfiiton artikkeli https://frisbeegolfliitto.fi/2017/12/13/sfln-lisenssimyynti-alkaa-seurojen-jasenmyynti-viivastyy/ sekä tiedote https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2017/12/SuomiSport_tiedote_joulu2017.pdf aiheesta. Seura tiedottaa vielä, kun vuoden 2018 seurajäsenyyksien myynti SuomiSportissa alkaa. Lisenssin ostaminen suoraan PDGA:lta ei ole kannattavaa, koska kilpaillessasi SFL:n alaisissa kilpailuissa Suomessa, joudut lunastamaan SFL:n kilpailulisenssin täysimääräisenä ilman hyvitystä.

Frisbeegolfseura 7k:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä hallituksen hyväksymä yksittäinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenet hyväksyy kirjallisesta hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Hakemuksesta tulee ilmetä yhdistyksen jäsenyyden edellyttämät hakijan henkilö- ja yhteystiedot. Jäsenyyttä hakeva henkilö sitoutuu hakemuksessaan samalla noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja myös niiden yhdistysten sääntöjä joiden jäsenenä Frisbeegolfseura 7k on. Lisäksi hakija sitoutuu maksamaan yhdistykselle vuosittaisen jäsenmaksun.

Seuran jäsenyys kannattaa ehdottomasti! Jäsenenä olet oikeutettu useisiin rahanarvoisiin etuihin. Frisbeegolfseura 7k:n jäsenyyteen sisältyy myös Suomen frisbeegolfliiton jäsenyys.