Ajankohtaista

 • 7.6. sunnuntai

  7k BagTag kisat

  Kilpailut pidettiin erittäin vaihtelevassa säässä eivätkä ennusteet pitäneet paikkaansa ollenkaan. Kilpailuun ilmoittautui 130 pelaajaa, tosin paikalle saapui vain 116 pelaajaa….

 • 11.5. maanantai

   Kisakauden avaus Rata-asiat Lausteen frisbeegolfpuisto avataan vihdoin 14.5. Väylä #18 poistuu käytöstä ja kisaleiskat menevät uusiksi. Uudet kisaradat julkaistaan 7k nettisivulla aikanaan….

 • 7.4. tiistai

  EggBowl peruutettu

  EggBowl 2020 joudutaan peruuttamaan vallitsevan covid-19 virusepidemian takia. Seura tulee järjestämään kilpailuja, kun epidemiasta on selvitty ja viranomaiset antavat siihen…

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?

 1. Saat rahanarvoisia etuja Seuran jäsenenä olet oikeutettu useisiin rahanarvoisiin etuihin, esimerkiksi alennuksiin eri urheilutarvikeliikkeistä.

 2. Seuran järjestämät tilaisuudet Useat seuran järjestämät tilaisuudet - esimerkiksi viikkokisat tai aloittelijoiden draivikoulut - ovat huomattavasti edullisempia jäsenille - tai jopa ilmaisia.

 3. Pääset mukaan loistoporukkaan Frisbeegolfaajat ovat mukavaa ja rentoa porukkaa, ja joukkoon pääsee helposti mukaan! Seuran jäsenenä pääset mukaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, ja voit tutustua toisiin lajin harrastajiin. Frisbeegolfia on myös mahdollista harrastaa kilpatasolla, johon seuran kautta saat hyvät eväät.

 4. Jäsenmäärän pito ja kasvu hyödyttää seuraa ja lajia Seuran saamat avustukset ovat suoraan verrainnollisia jäsenmäärään. Seura on ollut viime vuosina jäsenmäärältään Suomen suurimpia. Seuran jäsenenä kuulut automaattisesti Suomen frisbeegolfliittoon. Mitä suurempi Suomen frisbeegolfliiton jäsenmäärä on, sitä enemmän sillä on vaikutusvaltaa yhteiskunnallisesti - ja mahdollisuus suurempiin valtion tukiin.

Frisbeegolfia ryhmille

Frisbeegolfseura 7k ry tarjoaa ohjattuja tutustumistilaisuuksia frisbeegolfiin. Frisbeegolf on mukavaa ja seurallista kuntoliikuntaa. Se sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfia pelatessa tulee huomaamatta liikuttua useita kilometrejä.

Frisbeegolf opastustilaisuus sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Opastustilaisuuksia voidaan hyödyntää esimerkiksi:

 • liikunnallisissa syntymäpäiväjuhlissa
 • polttareissa
 • henkilökunnan tyky- ja virkistysliikunnassa