Ajankohtaista

 • 26.6. sunnuntai

  LAUSTEEN Frisbeegolfpuisto pukeutuu Suomen mestaruusasuun

  Rata suljetaan su 27.6 klo 16 alkaen. Rata vapautuu jälleen kaikkien käyttöön  ke 6.7. Tervetuloa katsomaan kisoja torstaista 30.6 alkaen….

 • 23.6. torstai

  Amatöörien Kyy

  7k ja Salon frisbeegolfseura yhdessä toivottavat amatöörit tervetulleeksi testaamaan kykynsä 2016 Sm-kisaradalle. Amatöörien Kyy -SFL&PDGA-kisa kisataan tiistaina 5.7. Lausteella.  …

 • 20.6. maanantai

  #kyy2016 iskuun

  Jos sinulla mahdollisuus tulla laittamaan #kyy iskuun frisbeegolfin sm-kilpailuihin niin ota yhteyttä ilari@7k.fi tai soita 040 8421375 Siimurointi, siivoamista, tiipaikkojen…

Tapahtumat

 • 4.7. maanantai

  Kaarinan viikkokisat

  Lisätiedot ja ilmoittautuminen http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=275879 -> valitse kilpailu.

 • 5.7. tiistai

  Amatöörien Kyy

  Ilmoittautuminen ja tiedot osoitteessa: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/

 • 6.7. keskiviikko

  Lausteen viikkokisat

  Ilmoittautuminen ja lisätiedot http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=279845 -> valitse kilpailu.

 • 11.7. maanantai

  Kaarinan viikkokisat

  Lisätiedot ja ilmoittautuminen http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=275879 -> valitse kilpailu.

 • 13.7. keskiviikko

  Lausteen viikkokisat

  Ilmoittautuminen ja lisätiedot http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=279845 -> valitse kilpailu.

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?

 1. Saat rahanarvoisia etuja Seuran jäsenenä olet oikeutettu useisiin rahanarvoisiin etuihin, esimerkiksi alennuksiin eri urheilutarvikeliikkeistä.

 2. Seuran järjestämät tilaisuudet Useat seuran järjestämät tilaisuudet - esimerkiksi viikkokisat tai aloittelijoiden draivikoulut - ovat huomattavasti edullisempia jäsenille - tai jopa ilmaisia.

 3. Pääset mukaan loistoporukkaan Frisbeegolfaajat ovat mukavaa ja rentoa porukkaa, ja joukkoon pääsee helposti mukaan! Seuran jäsenenä pääset mukaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, ja voit tutustua toisiin lajin harrastajiin. Frisbeegolfia on myös mahdollista harrastaa kilpatasolla, johon seuran kautta saat hyvät eväät.

 4. Jäsenmäärän pito ja kasvu hyödyttää seuraa ja lajia Seuran saamat avustukset ovat suoraan verrainnollisia jäsenmäärään. Seura on ollut viime vuosina jäsenmäärältään Suomen suurin. Seuran jäsenenä kuulut automaattisesti Suomen frisbeeliittoon. Mitä suurempi Suomen frisbeeliiton jäsenmäärä on, sitä enemmän sillä on vaikutusvaltaa yhteiskunnallisesti - ja mahdollisuus suurempiin valtion tukiin.

Frisbeegolfia ryhmille

Frisbeegolfseura 7k ry tarjoaa ohjattuja tutustumistilaisuuksia frisbeegolfiin. Frisbeegolf on mukavaa ja seurallista kuntoliikuntaa. Se sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfia pelatessa tulee huomaamatta liikuttua useita kilometrejä.

Frisbeegolf opastustilaisuus sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Opastustilaisuuksia voidaan hyödyntää esimerkiksi:

 • liikunnallisissa syntymäpäiväjuhlissa
 • polttareissa
 • henkilökunnan tyky- ja virkistysliikunnassa