Ajankohtaista

 • 1.12. torstai

  Haluatko kansainvälisen frisbeegolfkilpailun palkintopallille?

  Hei projektipäällikkö (tai joku muu, todennäköisesti frisbeegolfista kiinnostunut) Oletko haaveillut unelmatehtävästä? Kukapa ei olisi. Siinä tapauksessa olet juuri oikea henkilö…

 • 18.11. perjantai

  Syysinfo

  Moikka, Muistutuksena että tulevana sunnuntaina pidetään seuran vuosikokous Kennelpiirin majalla kello 12 alkaen, jossa valitaan mm. uusi hallitus tulevalle kaudelle….

 • 18.9. sunnuntai

  Loppukauden viikkokilpailut

  Loppukautena viikkokisat järjestetään sunnuntaisin Lausteella. Maanantain kilpailut lopetetaan tämän kauden osalta valon puutteesta johtuen. Sunnuntaisin ilmoittautuminen alkaa klo 11.30 ja…

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?

 1. Saat rahanarvoisia etuja Seuran jäsenenä olet oikeutettu useisiin rahanarvoisiin etuihin, esimerkiksi alennuksiin eri urheilutarvikeliikkeistä.

 2. Seuran järjestämät tilaisuudet Useat seuran järjestämät tilaisuudet - esimerkiksi viikkokisat tai aloittelijoiden draivikoulut - ovat huomattavasti edullisempia jäsenille - tai jopa ilmaisia.

 3. Pääset mukaan loistoporukkaan Frisbeegolfaajat ovat mukavaa ja rentoa porukkaa, ja joukkoon pääsee helposti mukaan! Seuran jäsenenä pääset mukaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, ja voit tutustua toisiin lajin harrastajiin. Frisbeegolfia on myös mahdollista harrastaa kilpatasolla, johon seuran kautta saat hyvät eväät.

 4. Jäsenmäärän pito ja kasvu hyödyttää seuraa ja lajia Seuran saamat avustukset ovat suoraan verrainnollisia jäsenmäärään. Seura on ollut viime vuosina jäsenmäärältään Suomen suurin. Seuran jäsenenä kuulut automaattisesti Suomen frisbeeliittoon. Mitä suurempi Suomen frisbeeliiton jäsenmäärä on, sitä enemmän sillä on vaikutusvaltaa yhteiskunnallisesti - ja mahdollisuus suurempiin valtion tukiin.

Frisbeegolfia ryhmille

Frisbeegolfseura 7k ry tarjoaa ohjattuja tutustumistilaisuuksia frisbeegolfiin. Frisbeegolf on mukavaa ja seurallista kuntoliikuntaa. Se sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfia pelatessa tulee huomaamatta liikuttua useita kilometrejä.

Frisbeegolf opastustilaisuus sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Opastustilaisuuksia voidaan hyödyntää esimerkiksi:

 • liikunnallisissa syntymäpäiväjuhlissa
 • polttareissa
 • henkilökunnan tyky- ja virkistysliikunnassa