Ajankohtaista

 • 14.8. maanantai

  KISAKONEASIAA

  KISAKONEASIAA Uudessa päivitetyssä kisakoneessa on bugi, jonka vuoksi kaikki uudet luodut käyttätunnukset menevät saman nimen ja käyttäjätunnuksen alle. Tämä aiheuttaa…

 • 8.8. tiistai

  DGStore.fi Tour Turku

  Lausteen frisbeegolfpuistossa pelataan 12.-13.8 amatöörikilpailu DGStore.fi Tour -Turku. Kilpailun aikana rata on suljettu muilta pelaajilta. Kilpailun nettisivut, jossa on tarkempaa aikataulua…

 • 6.8. sunnuntai

  Kukkulan Kuninkaan ilmoittautuminen siirtyy

  Teknisten ongelmien vuoksi joudumme siirtämään Kukkulan Kuninkaan ilmoittautumisen alkavaksi ensi sunnuntaille. Ilmoittautuminen avataan siis 13.8 klo 12.00.

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?

 1. Saat rahanarvoisia etuja Seuran jäsenenä olet oikeutettu useisiin rahanarvoisiin etuihin, esimerkiksi alennuksiin eri urheilutarvikeliikkeistä.

 2. Seuran järjestämät tilaisuudet Useat seuran järjestämät tilaisuudet - esimerkiksi viikkokisat tai aloittelijoiden draivikoulut - ovat huomattavasti edullisempia jäsenille - tai jopa ilmaisia.

 3. Pääset mukaan loistoporukkaan Frisbeegolfaajat ovat mukavaa ja rentoa porukkaa, ja joukkoon pääsee helposti mukaan! Seuran jäsenenä pääset mukaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, ja voit tutustua toisiin lajin harrastajiin. Frisbeegolfia on myös mahdollista harrastaa kilpatasolla, johon seuran kautta saat hyvät eväät.

 4. Jäsenmäärän pito ja kasvu hyödyttää seuraa ja lajia Seuran saamat avustukset ovat suoraan verrainnollisia jäsenmäärään. Seura on ollut viime vuosina jäsenmäärältään Suomen suurin. Seuran jäsenenä kuulut automaattisesti Suomen frisbeeliittoon. Mitä suurempi Suomen frisbeeliiton jäsenmäärä on, sitä enemmän sillä on vaikutusvaltaa yhteiskunnallisesti - ja mahdollisuus suurempiin valtion tukiin.

Frisbeegolfia ryhmille

Frisbeegolfseura 7k ry tarjoaa ohjattuja tutustumistilaisuuksia frisbeegolfiin. Frisbeegolf on mukavaa ja seurallista kuntoliikuntaa. Se sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfia pelatessa tulee huomaamatta liikuttua useita kilometrejä.

Frisbeegolf opastustilaisuus sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Opastustilaisuuksia voidaan hyödyntää esimerkiksi:

 • liikunnallisissa syntymäpäiväjuhlissa
 • polttareissa
 • henkilökunnan tyky- ja virkistysliikunnassa