Lausteen viikkokisoja pelataan keskiviikkoisin. Viikkokisojen aikana rata on varattu kilpailijoille klo 17:30 – 20:30. Jos kisat perutaan tai niiden aikataulu muuttuu, tästä ilmoitetaan seuran Facebook-sivulla: https://fi-fi.facebook.com/frisbeegolfseura7k sekä Metrixissä. Metrixissä on kilpailujen tarkemmat tiedot.

Ilmoittautuminen

7k:n viikkokisoihin ilmoittaudutaan etukäteen Metrixissä ja ilmoittautuminen avataan yleensä kisapäivän aamuna. Myös kilpailupaikalla voi ilmoittautua, jos Metrix ei ole vielä tuttu. Muistakaa perua ilmoittautuminen, jos ette pääsekään paikalle.

 

Hinnat ja palkinnot

Maksutapana on käteinen ja korttimaksu.

7k:n jäsenet: aikuiset 3€, juniorit 0€

Ei-jäsenet: aikuiset 5€ ja juniorit 3€

Ensikertalaiset: 0€

Seuran jäsenet voivat ostaa Lausteen viikkokisoihin myös kausikortin hintaan 40€ ja ctp-kausikortin hintaan 12 €. Kausikortteja myydään viikkokisojen yhteydessä.

Kilpailuissa järjestetään mahdollisesti myös vapaaehtoinen ctp-kilpailu, johon osallistuminen maksaa 1€. Ctp-kilpailun voittaa se, joka heittää avausheittonsa lähimmäksi korin tolppaa etukäteen sovitulla väylällä. (Hole in one voittaa korin tolpassa kiinni olevan kiekon) Viikkokisoissa on palkintoina kiekko- ja lahjakorttipalkintoja.

Luokat

Päivitetään kaudelle 2020…

 

Tervetuloa kaikki mukaan!