Kaudella 2018 viikkokisoja järjestetään toukokuusta syyskuun loppuun. Keskiviikkoisin kisataan Lausteella ja joka toinen maanantai vaihtuvalla lähiseudun radalla. Lausteen viikkokisojen aikana rata on varattu kilpailijoille klo 17:30 – 20:30. Jos kisat perutaan tai niiden aikataulu muuttuu, tästä ilmoitetaan seuran Facebook-sivulla: https://fi-fi.facebook.com/frisbeegolfseura7k sekä Metrixissä. Metrixissä on kilpailujen tarkemmat tiedot.

Ilmoittautuminen

7k:n viikkokisoihin ilmoittaudutaan etukäteen Metrixissä ja ilmoittautuminen avataan yleensä kisapäivän aamuna. Myös kilpailupaikalla voi ilmoittautua, jos Metrix ei ole vielä tuttu. Muistakaa perua ilmoittautuminen, jos ette pääsekään paikalle.

Alla olevista linkeistä pääset tarkastelemaan viikkokisasarjojen tuloksia. Valitse vielä alasvetovalikosta yksittäinen kilpailu, johon voi ilmoittautua.

Linkki Lausteen viikkokisojen Metrixiin: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=623350

Linkki maanantaiviikkokisojen Metrixiin: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=623354

Hinta ja palkinnot

7k:n jäsenet: aikuiset 3€, juniorit 0€

Ei-jäsenet: aikuiset 5€ ja juniorit 3€

Ensikertalaiset: 0€

Seuran jäsenet voivat ostaa Lausteen viikkokisoihin myös kausikortin hintaan 40€. Kausikortteja myydään viikkokisojen yhteydessä sekä myöhemmin mahdollisesti myös Suomisportissa.

Kilpailuissa järjestetään mahdollisesti myös vapaaehtoinen ctp-kilpailu, johon osallistuminen maksaa 1€. Ctp-kilpailun voittaa se, joka heittää avausheittonsa lähimmäksi korin tolppaa etukäteen sovitulla väylällä. (Hole in one voittaa korin tolpassa kiinni olevan kiekon) Viikkokisoissa on palkintoina kiekko- ja lahjakorttipalkinnot.

Luokat

Luokkina on avoin, naiset, master  (1978 tai aiemmin synt.) ja juniorit (2000 tai myöhemmin synt.). Kaudella 2018 Lausteen viikkokisoissa järjestetään myös tasoitettu sarja, johon pääsee osallistumaan toisesta käymästään viikkokisasta alkaen. Kauden päätteeksi luokkien voittajat palkitaan lahjakorteilla sekä paikoilla Kukkulan Kuninkaaseen. Luokkien voittajat ratkotaan vähintään 10 viikkokisaa käyneiden kesken.

 

Tervetuloa kaikki mukaan!