Tervehdys

 

Kevään viimeinen hallivuoro on maanantaina 26.3, koska tarvitsemme korit Eggbowliin, jonka ilmoittautuminen alkaa Metrixissä maanantaina 26.3 klo 18:00 https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=594583. Eggbowliin on varattu paikkoja 100 pelaajalle, mutta aiempien vuosien tapaan pyrimme ottamaan mukaan kaikki halukkaat. Huomioikaa siis, että kisapäivä saattaa hieman venähtää. Koska Metrixin ilmaisversiossa ei voi asettaa kilpailijoita jonoon (tai emme vain osaa), ilmoittautumisessa ei ole luokkakohtaisia kiintiöitä ja mahdollisen jonon määrää ilmoittautumisjärjestys.

 

Eggbowlin ruokailu on tänä vuonna The Jams -ravintolassa Liedon keskustassa osoitteessa Hyvättyläntie 8 21420 Lieto. Ruokana on perinteistä kotiruokaa, ruokailun hinta on 10 € ja se maksetaan kilpailumaksun yhteydessä. Sitovat ilmoittautumiset ruokailuun voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen markus.laaninen@7k.fi keskiviikkoon 28.3 mennessä. Ilmoita sähköpostissa nimesi ja erityisruokavaliosi.

 

Suomisport- ja Metrix-uudistuksissa kannattaa seurata liiton tiedottamista osoitteessa https://frisbeegolfliitto.fi/. Seuran kauden 2018 jäsenyyttä ei voi vielä hankkia, mutta tiedotamme heti kun tämä on mahdollista.  Mikäli hankitte SFL:n kilpailulisenssin ennen seurajäsenyyttä, muistakaa yhä lähettää Suomisportin sportti-id seuralle sähköpostilla sihteeri@7k.fi, jotta kilpailulisenssinne voimassaoloon ei tule katkoksia. Eggbowlin jälkeen seuraavia tapahtumia on Kivireki sekä viikkokisat, joista on tietoa täällä: http://www.7k.fi/kilpailutoiminta/.

 

Hyvää kauden starttia kaikille!