Liiton kisakoneeseen on tehty eilen (29.3) muutos, jonka vuoksi SFL:n alaisiin kilpailuihin ilmoittautumiseen tarvitaan kilpailulisenssi. Mikäli olet menossa liiton kilpailuun, jonka ilmoittautuminen on maalis- tai huhtikuun aikana, kannattaa ostaa liiton kilpailulisenssi Suomisportista jo nyt: https://www.suomisport.fi/. Lisenssin oston jälkeen tulee kisakoneeseen syöttää sportti-id, jotta ilmoittautuminen kisakoneessa onnistuu. Myös niiden pelaajien, jotka ovat jo ostaneet lisenssin tulee syöttää sportti-id kisakoneeseen. Lisäksi Suomisporttiin tulee laittaa omalle tilille PDGA-numero.  Mikäli ostat kilpailulisenssin ennen seurajäsenyyden myynnin aloittamista, lähetä Suomisportista saamasi sportti-id sähköpostilla sihteeri@7k.fi.

 

Mikäli kilpailuihin ilmoittautumisten kanssa tulee ongelmia tai tarvitset lisenssin pikaisesti voimaan, ole yhteydessä liiton toiminnanjohtajaan, jonka yhteystiedot ovat täällä: https://frisbeegolfliitto.fi/liitto-ja-seurat/hallitus/. Kilpailevien pelaajien kannattaa seurata liiton tiedottamista aiheesta: https://frisbeegolfliitto.fi/. UKK-palsta Metrixistä, Kisakoneesta ja Suomisportista on täällä: https://frisbeegolfliitto.fi/suomisportukk-pelaajat/  Seuran kauden 2018 jäsenyys ostetaan myös Suomisportista, mutta jäsenmyyntiä ei ole vielä aloitettu. Tiedotamme heti, kun jäsenmyynti alkaa.

 

Eggbowliin on ilmoittautunut ennätysmäärä kilpailijoita. Valitettavasti emme tänä vuonna pysty ottamaan mukaan kaikkia halukkaita. Liedon metsäradalla kierrokseen kuluu aikaa, ja pelin sujuvuuden vuoksi joudumme rajoittamaan pelaajamäärän 110 pelaajaan. Lisätiedot aiheesta: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=594583. Eggbowlin osallistujia tiedotetaan kilpailusta Metrixissä sekä pelaajien Metrix-tilillä olevan sähköpostin välityksellä.