Viikon 31 (30.7-5.8) aikataulu

Talkoisiin osallistuvia ja Pro Tourin kisa-apureita pyydetään ilmoittautumaan Timo Hurulalle timo.hurula@7k.fi, jotta osaamme varata evästä talkoisiin sekä kisapäiville. Mainitse viestissä nimesi, puhelinnumerosi (talkoo-watsappryhmä), koska pääsisit talkoisiin tai kisa-apuriksi ja haluatko villin kortin ja osallistumismaksun Lauste Am kilpailuun vai Kukkulan Kuninkaaseen.

MA: Viikkokisat Kaarinassa, ilmoittautuminen ja lisätiedot on Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=744871

TI: Talkoot Lausteen radalla klo 10-20. Osa väylistä on suljettu talkoiden aikana. Talkoissa myydään noutamattomia löytökiekkoja talkooväelle.

KE: Talkoot Lausteen radalla klo 10-17:30. Osa väylistä on suljettu talkoiden aikana. Talkoissa myydään noutamattomia löytökiekkoja talkooväelle. Viikkokisat Kyy-layoutilla klo 18 alkaen. Viikkokisat on talkoisiin osallistuneille ilmaiset ja muille 10€. Pelaajakokouksessa arvotaan kaikkien osallistujien kesken 50€ lahjakortti.

TO: Lausteen rata on varattu Pro Tourin pelaajien harjoitteluun. Radalla tehdään vielä talkooviimeistelyjä.

PE: Pelataan kaikille avoin parigolf Lausteella. Parigolfin tiedot on Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=744854 Muutoin rata on varattu Pro Tourin pelaajien harjoitteluun.

LA-SU: Prodigy Disc Pro Tour Lasuteella. Kilpailun tiedot on Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=599079&view=info

Tervetuloa yleisöksi tai avustamaan kilpailun järjestelyissä!