Frisbeegolfseura 7k:n jäsenyyden sekä Suomen frisbeegolfliiton kilpailulisenssin voi ostaa SuomiSportista, joka on lajiliitoille ja urheiluseuroille suunnattu urheilupalvelu.  Jäsenyyksien hinnat ovat 23€ aikuisilta ja 5€ junioreilta. Jäsenmaksut sisältävät Suomen frisbeegolfliiton jäsenyyden.

Ohjeet seurajäsenyyden ostamiseen:

  1. Kirjaudu Suomisportiin

Mene osoitteeseen https://www.suomisport.fi/ ja kirjaudu sisään etusivulta. Suomisportiin kirjaudutaan puhelinnumerolla tai sähköpostilla.

  1. Liity jäseneksi Frisbeegolfseura 7k:hon

Kirjauduttuasi Suomisportiin voit ostaa seurajäsenyyden itsellesi tai lapsellesi. Paina sivun ylälaidasta ostamaan-linkkiä, josta pääset ostamaan jäsenyyden seuraten sivun ohjeita. Mikäli et ole aikaisemmin ollut 7k:n jäsen, osta jäsenyys uusille jäsenille. Vanhat jäsenet voivat ostaa ns ”normaalin jäsenyyden”.

 

Kilpapelaajille:

  1. Suomisportista voit ostaa myös SFL:n kilpailulisenssin

Kilpailulisenssi ostetaan myös Suomisportin ostamaan-sivulta. Muista ostaa seurajäsenyys ennen kilpailulisenssiä.

  1. Liitä PDGA-numerosi profiilitietoihin

PDGA-numero tulee myös lisätä Suomisportissa Lajikohtaiset lisätietosi -kohtaan  profiilisivullasi. Uudet PDGA-jäsenet saavat numeron lisenssin hankkimisen jälkeen noin viikon sisällä. Huom! Lisää pelkkä numero ilman risuaitaa (#). Tiedot eivät linkity Metrixiin, jos numero on väärin. Metrix tarkastaa Suomisportin tiedot kerran vuorokaudessa, joten lisenssitiedot päivittyvät Metrixin puolelle viiveellä.

  1. Lisää lisenssitiedot Metrixiin

Käy myös lisäämässä oma Sportti-ID -numerosi, PDGA-numerosi sekä syntymävuotesi Metrix-tilisi tietoihin.

 

Lisää ohjeita on liiton sivuilla Suomen frisbeegolfliiton sivuilla: https://frisbeegolfliitto.fi/lisenssi-ja-vakuutus/. 

Frisbeegolfseura 7k:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä hallituksen hyväksymä yksittäinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenet hyväksyy kirjallisesta hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Hakemuksesta tulee ilmetä yhdistyksen jäsenyyden edellyttämät hakijan henkilö- ja yhteystiedot. Jäsenyyttä hakeva henkilö sitoutuu hakemuksessaan samalla noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja myös niiden yhdistysten sääntöjä joiden jäsenenä Frisbeegolfseura 7k on. Lisäksi hakija sitoutuu maksamaan yhdistykselle vuosittaisen jäsenmaksun.

Seuran jäsenyys kannattaa ehdottomasti! Jäsenenä olet oikeutettu alennuksiin Innovastoren verkkokaupasta sekä Powergripin verkkokaupasta ja myymälöistä. Frisbeegolfseura 7k:n jäsenyyteen sisältyy myös Suomen frisbeegolfliiton jäsenyys.