7K-Bagtag on kaudelle 2017 uutena tuotu seuran jäsenten välinen leikkimielinen kisailu. Bagtag on frisbeegolfkassiin kiinnitettävä numerolaatta. Bagtageista voit kilpailla toisen 7k:n jäsenen kanssa milloin tahansa, oli kyseessä sitten harjoituskierros tai kilpailukierros. Kilpailun tarkoituksena on hankkia mahdollisimman pienellä numerolla oleva bagtag ja puolustaa sitä mahdollisimman pitkään. 7K-Bagtag on jäsenelle ilmainen ja sellaisen voi noutaa lausteen kopilta esimerkiksi viikkokilpailuiden yhteydessä. Bagtag on Seppo Pajun suunnittelema. Alle on listattu säännöt 7K-Bagtagien kanssa toimimiseen.

  1. Bagtagia on kannettava aina mukana näkyvällä paikalla.
  2. Bagtag-haaste tulee esittää aina ennen kierroksen alkamista haastettavalle pelaajalle. Kesken kierroksen haasteeseen ei enää tarvitse suostua.
  3. Mikäli ryhmässä on useampi haastamassa ryhmän pienimmän bagtagin haltijaa, menee tagit jakoon kierroksen päätteeksi kaikkien haastaneiden kesken. Tällöin siis parhaalla tuloksella saa pienimmän tagin ja huonoimmalla suurimman. Ennen kierroksen alkua esitettyyn haasteeseen tulee aina suostua. 7K-Bagtag -kisailu ulottuu yli luokkarajojen (avoin, amatöörit, naiset, masterit, juniorit yms.).
  4. Voit haastaa vain samassa ryhmässä pelaavia pelaajia. Haaste on aina kierroskohtainen.
  5. Kierroksen päättyessä tasatulokseen pienempi bagtag jää omistajalle, ellei ennen kierroksen alkua ole muuta sovittu. Kesken jääneen kierroksen perusteella tagit eivät vaihdu.
  6. Muistakaa ennen kaikkea pitää hauskaa, Bagtag -kisailun ei tule olla turhan totista puuhaa.

 

Bagtagien liikkeitä voit seurailla facebookista hashtagilla #7kbagtag.

Mikäli löydät 7K-Bagtagin, otathan yhteyttä seuraan esimerkiksi sähköpostitse osoitteella sihteeri@7k.fi.