Vaikka frisbeegolfia on mukava pelata huvikseen tuloksia sen kummemmin miettimättä, monet jäävät koukkuun kilpailemiseen. Tärkeintä kilpailemisessa on yhdessäolo ja hauskanpito, vaikka heitot eivät aina onnistuisikaan. Frisbeegolfseura 7k:n viikkokisoissa käy monen tasoista heittäjää ja siellä moni aloittelija saa varmasti vinkkejä omaan pelaamiseensa.

Suurimpaan osaan kilpailuista ei tarvita kilpailulisenssejä tai seurajäsenyyksiä. Näitä kilpailuja ovat esimerkiksi viikkokisat eri puolilla Suomea. Joihinkin kilpailuihin vaadintaan seurajäsenyys tai voi olla, että seuran jäsenet ovat kilpailuissa etusijalla. Esimerkiksi 7k:n seuranmestaruuskilpailu Kukkulan Kuninkaassa seuran jäsenillä etuajo-oikeus kilpailuun, jos näyttää että kilpailu on tulossa täyteen.

Suomen frisbeegolfliiton ja PDGA:n alaisiin kilpailuihin tarvitaan seurajäsenyyden lisäksi kilpailulisenssi, jonka voi tilata SuomiSportista. Ohjeet seurajäsenyyden sekä kilpailulisenssin hankintaan on täällä. Lisätietoa Suomen frisbeegolfliiton kilpailuista on liiton sivuilla: https://frisbeegolfliitto.fi/. Suomen frisbeegolfliiton kilpailuihin ilmoittaudutaan Metrixissä. Liiton alaiset kilpailut kuluvalta vuodelta on listattu täällä.