Hallivuoroja järjestetään tulevalla kaudella kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin klo 20:45 – 21:45. Vuorot alkavat 30.10 ja päättyvät 26.4. Hallivuorolla on mahdollista treenata puttia, lähestymisiä sekä draiveja pressuun. Tuomme paikalle useamman korin, jotta harjoittelutilaa riittäisi mahdollisimman hyvin kaikille halukkaille. Hallivuoroa varten pitää käydä lunastamassa Turun liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelupisteellä ranneke ja siihen käyntikertoja. Aiempina vuosina käyntikerrat ovat maksaneet n. 30e/20krt, joten harjoittelu on varsin edullista. Asiakaspalvelupisteen tiedot löydät osoitteesta: https://www.turku.fi/toimipaikat/liikuntapalvelukeskuksen-asiakaspalvelupiste.

Mahdolliset hallivuoron poikkeusaikataulut ovat katsottavissa täältä: https://www.turku.fi/toimipaikat/kupittaan-urheiluhalli.

Hallivuoron säännöt:
– Kentälle saa mennä vasta klo 20:45 ja heittäminen tulee ehdottomasti lopettaa klo 21:45 mennessä.
– Hallilta tulee poistua klo 22:00 mennessä.
– Älä heitä verkkoon enää juuri ennen vuoron loppumista, jotta vahtimestari voi rauhassa nostaa verkon ja sulkea hallin.
– Vuoro järjestetään mikäli paikalla on vähintään viisi osallistujaa klo 20:45 mennessä. Jos paikalla ei ole viittä osallistujaa, vuoroa ei pidetä ja halli suljetaan jo klo 21:00.