Kilpailut pidettiin erittäin vaihtelevassa säässä eivätkä ennusteet pitäneet paikkaansa ollenkaan. Kilpailuun ilmoittautui 130 pelaajaa, tosin paikalle saapui vain 116 pelaajaa. Kisa käytiin Nitty layoutilla. Kilpailu vietiin läpi kolmessa eri lähtöajassa vallitsevan covid-19 tilanteen takia ja pelaajat jaettiin kolmeen eri lähtöaikaan. Kopilla Pasi, Janne ja Timo ottivat pelaajat vastaan, keittelivät kahvia ja paistoivat makkaraa.

Kello 10.00 lähtöön sade taukosi juuri sopivasti, mutta tuuli yltyi. Paras tulos oli Otto Hölsön käsialaa, E.

Toinen ryhmä lähti kello 13.00. Kuuden pelatun väylän jälkeen alkoi vesisade joka koveni loppua kohden ja näin vaikeutti peliä. Myöskin tuulen voimakkuus kasvoi paljon. Kierroksen paras oli Mikael Airaksinen tuloksella -1.

Tauolla sade lakkasi ja kello 16.00 lähtenyt porukka pääsi pelaamaan harmaan, mutta kuivan taivaan alla. Tuuli yltyi entisestään ja oli pyörivää, todella vaikea lukuista. Kolmannesta lähdöstä löytyi myös voittaja ja #1 BagTagin ensimmäinen haltia. Severi Saviniemi -8.

Sivukilpailuina toimi 2 CTP kilpailua väylillä #6 ja #12, sekä Longest Drive väylällä #13, jonka vei Petteri Kujanpää 149 metriä. CTP:t meni samaan perheeseen Mikael #6 127cm ja #12 30cm Tommi Airaksinen.

Kilpailun lopussa jaettiin paikallaolioille BagTagit tulosjärjestyksessä. Loput seuran jäsenet saavat BagTaginsä viikkokisojen yhteydessä. Ensimmäinen Wall Of Fame julkaistiin 7k-facebookissa. BagTag säännöt löytyvät välilehdeltä 7kBagTag.

Aivan mahtava kauden avauskisa vaikka keli ei ollutkaan puolellamme. Rata oli hienossa kunnossa ja sitä tullaan parantamaan viikkokisojen yhteydessä 10.6., jolloin järjestetään ensimmäiset talkooviikkarit.

Hyviä Heittoja!

– Janne