Lauantaina 11.6 Lausteen frisbeegolfradalla järjestetään naisille ja tytöille suunnattu frisbeegolfkisa, Annukka Open. Kisa on osa kansallista Lady Tour -sarjaa – Lady Tour on ns. matalan kynnyksen kisasarja kaikille naisille ja tytöille. Kisaan osallistuminen on avointa kaikille naisille ja tytöille – eli mitään kilpailulisenssejä tai seuran jäsenyyttä ei vaadita. Kisa sopii hyvin ensikisaksi, sillä kisassa pelataan vain yksi kisakierros, ja osa Lausteen haastavimmista väylistä on hieman helpotettuja mm. tiipaikkojen suhteen.

Kisaan ilmoittaudutaan 7k:n kisakoneen kautta, osallistumismaksu (10€) maksetaan paikan päällä. Lisätietoja kisasta saat ottamalla yhteyttä irina@7k.fi, kisan tapahtumasivuilta Facebookista (https://www.facebook.com/events/601966293298633/) tai kisakoneesta. Myös Facebook-ryhmässä ”Turun seudun naisfribaajat” voi saada lisätietoja kisasta tai heittoseuraa treenikierrosta varten (ryhmään ovat tervetulleet ihan kaikki naiset ja tytöt, jotka harrastavat frisbeegolfia tai ovat siitä kiinnostuneita).

Kisassa pelataan yksi kierros, joka on noin 20-25 väylää. Ratakarttaa ei ole vielä julkaistu, sillä se riippuu radan tilanteesta ja mitä sille on ehditty tekemään kisaan mennessä. Radallahan tehdään tällä hetkellä paljon töitä frisbeegolfin SM-kisojen eteen, jotka ovat kesä-/heinäkuun vaihteessa. Voipa jopa olla, että Annukassa naiset pääsevät ensimmäisinä kisaajina kokeilemaan jotain SM-kisojen uusia väyliä – joten jo siitäkin syystä kannattaa tulla mukaan.

Kisaa sponsoroi (luonnollisesti seuran lisäksi) Discmania / Innova Europe Skillshot -korilla, joka arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Eli osallistumalla kisaan voit voittaa itsellesi oman siirtokorin!

Tervetuloa Turkuun 11.6!

/ Irina