Hei projektipäällikkö (tai joku muu, todennäköisesti frisbeegolfista kiinnostunut) Oletko haaveillut unelmatehtävästä? Kukapa ei olisi. Siinä tapauksessa olet juuri oikea henkilö tehtäväämme! Frisbeegolfseura 7k ry etsii projektipäällikköä tulevan kesän kansainväliselle kilpailulle. Tehtäviisi kuuluu projektin dokumentointi, tarpeellisten palaverien järjestäminen, sekä aikatauluista huolehtiminen.

Yksin sinun ei tarvitse tässä tilanteessa olla. Saat käyttöösi yhden Suomen kokeneimmista kilpailuorganisaatioista, frisbeegolfseura 7k on järjestänyt useat laadukkaat kilpailut menestyksekkäästi, joten projektityöntekijäsi ovat rautaisia ammattilaisia kukin omalla alallaan. Tavoitteena ei ole myöskään työntää sinua altaaseen opettelemaan uimaan, vaan toivomme, että projektinhallinnasta löytyy sinulta jonkinlaista kokemusta. Paljoa sitä ei tarvita, koska ammattilaisemme auttavat sinut kyllä oikeille raiteille.

Mitä tästä kostut? 7k on ry. Ry tarkoittaa ettei se kääri hilloa. Se taasen tarkoittaa sitä, ettei projektin työntekijät kääri hilloa. Se taasen tarkoittaa sitä, että sinäkään et kääri hilloa. Sen sijaan käärit mahtavan kokemuksen kansainvälisen projektin johtamisesta, pääset tutustumaan frisbeegolfkilpailun järjestämiseen toden teolla ja nautit parhaasta seurasta kisaorganisaation kanssa! Ja sitten saatat saada jonkun kiekon muistoksi. Ehkä myös pillimehun.

Tapahtuma järjestetään 28.-30.7., projektipäällikön pesti alkaisi jo tammikuussa. Talvellahan johonkin pitää sitä frisbeegolfintoa päästä purkamaan.

Voit olla opiskelija, johon tämä sopii esim. harjoitustyönä, voit olla työssäkäyvä tai työtön, kunhan mielenkiintoa löytyy. Voit olla nainen taikka mies, nuori taikka vanha, hauska taikka ei-niin-hauska. Edellytämme sinulta:

  • motivaatiota (syyllä ei niin väliä, mutta motivaatiota pitää olla)
  • aikaa
  • eikä muuta. (ei edes lajiosaamista, sillä nyt ei puhuta kilpailunjohtajasta, se on eri kaveri)

Kuten alussa todettiin, mitä ilmeisimmin kyseessä on Suomen hienoin talkootyötehtävä, hyppäät kelkkaan, teet muistiinpanoja ja keräät kunnian! Lähetäthän avoimen hakemuksesi kilpailunjohtajalle 15.12. mennessä osoitteeseen juho@7k.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä motivaation syy, muulla ei niin väliä. Samasta osoitteesta saat lisäinfoa aiheeseen liittyen.

p.s Palkintopalli ei ole käytössäsi palkinojen jaon aikaan..