Hei 7k:n jäsen,
Viikkokisakausi on lähtenyt mukavasti liikkeelle vaikka osa pelureista vielä viettäneekin talviunta, ainakin viikkokisojen osalta. Tämä jäsenkirje käsittelee tulevana kesänä järjestettäviä SM-kisoja.
SM-kilpailut ovat kansallisesti Suomen tärkein ja suurin tapahtuma.  SM-organisaatiosta kuitenkin puuttuu edelleen merkittävä määrä vapaaehtoisia, ja valitettavasti emme pysty järjestämään tapahtumaa ilman vapaaehtoisten apua!
Syy, jonka vuoksi uskalsimme hakea Lausteelle SM-kilpailut, oli 50 nostettua kättä viime syksyn kukkulaan kuninkaassa kysyttäessä SM-kisojen vapaaehtoisiksi tulevia. Kaipaamme siis kipeästi jokaista peluria ja ei-peluria joka pystyisi edes tunnin tai parin vuoron tekemään! Tehtäviä löytyy erittäin laajalla skaalalla ja jokaiselle löytyy aivan varmasti jotain, joka itseä miellyttää. Pelikokemus ei ole välttämätöntä, joten ottakaa vaikka perheennekin ihmeessä mukaan.
Vapaaehtoisille on luvassa mielettömän hyvän meiningin ja ilmapiirin lisäksi päivittäin ruokailu ja kahvitarjoilu. Jokainen joka riittäväksi katsomamme määrän antaa itseään likoon, on oikeutettu STAFF-pakettiin, joka sisältää mm. virallisen kisakiekon sekä merkkauskiekon jollaista ei edes pelaajille jaeta. Lisäksi pyrimme vapaaehtoisille järjestämään oman pienen skaban SM-radalla kisaviikolla. Ennen kaikkea Vapaaehtoinen pääsee osaksi organisaatiota, joka järjestää kaikkien aikojen hienoimmat SM-kilpailut.
Mukaan vapaaehtoiseksi pääset täyttämällä seuran kotisivuilla olevan lomakkeen (http://www.7k.fi/vapaaehtoiseksi-sm-kisoihin/).
Terveisin
7K hallitus & SM2016-organisaatio