Frisbeegolfseura 7k ja Rockway Oy yhteistyöhön

Avoimen luokan SM-kisat Lausteella Turussa 4.-7.8.2022

Frisbeegolfin kuninkuusluokan Suomenmestaruudesta mitellään Turussa 4.-7.8.2022 Lausteen uusitulla Kyy-layoutilla. Suomen Frisbeegolfliitto on myöntänyt tapahtuman järjestämisvastuun legendaariselle Frisbeegolfseura 7k Ry:lle, joka on tehnyt koko kevään töitä radan parantamiseksi Suomen parhaimmistoa varten.

Kisapäivien lipunmyynti on auki osoitteessa https://www.lippu.fi/artist/frisbeegolfinsm-kilpailut/

7k Ry on tehnyt sopimuksen Rockway Oy:n kanssa tapahtuman median tuottamisesta. Rockwayn Pulsea Disc Golf Media toteuttaa livelähetykset jokaiselta päivältä katsottavaksi pulsea.fi -verkkosivulta. Lähetykset ovat ilmaisia ja tästä saamme kiittää parhaita yhteistyökumppaneitamme, jotka mahdollistavat mediatuotannon kokonaisuudessaan. Median kruunaa sunnuntain erikoislähetys Pulsea TV -kanavalla, jossa käydään läpi edellisten päivien huippusuorituksia, kuullaan viime hetken tunnelmia tapahtumapaikalta ja seurataan kärkikorttien finaalikierrokset kokonaisuudessaan sekä naisten että miesten avoimen sarjan kisasta. Lähetys päättyy palkintojen jakoon.

Pulsea TV:n kanavapaikat:

Antenniverkko 17 Elisan kaapeli 17 Telian kaapeli 17 Ålcom ja Gridit kaapeli 17 (IPTV kanavapaikka 21)

Tapahtuman mediasta tehdään myös jälkitallenne tuttuun tapaan katsottavaksi Pulsea.fi YouTube -kanavalla.

Muistakaa myös Fribastore Masters Tour 2022 joka jatkuu heti SM-kisojen jälkeen samalla kanavalla.

7k BagTag kisat

Kilpailut pidettiin erittäin vaihtelevassa säässä eivätkä ennusteet pitäneet paikkaansa ollenkaan. Kilpailuun ilmoittautui 130 pelaajaa, tosin paikalle saapui vain 116 pelaajaa. Kisa käytiin Nitty layoutilla. Kilpailu vietiin läpi kolmessa eri lähtöajassa vallitsevan covid-19 tilanteen takia ja pelaajat jaettiin kolmeen eri lähtöaikaan. Kopilla Pasi, Janne ja Timo ottivat pelaajat vastaan, keittelivät kahvia ja paistoivat makkaraa.

Kello 10.00 lähtöön sade taukosi juuri sopivasti, mutta tuuli yltyi. Paras tulos oli Otto Hölsön käsialaa, E.

Toinen ryhmä lähti kello 13.00. Kuuden pelatun väylän jälkeen alkoi vesisade joka koveni loppua kohden ja näin vaikeutti peliä. Myöskin tuulen voimakkuus kasvoi paljon. Kierroksen paras oli Mikael Airaksinen tuloksella -1.

Tauolla sade lakkasi ja kello 16.00 lähtenyt porukka pääsi pelaamaan harmaan, mutta kuivan taivaan alla. Tuuli yltyi entisestään ja oli pyörivää, todella vaikea lukuista. Kolmannesta lähdöstä löytyi myös voittaja ja #1 BagTagin ensimmäinen haltia. Severi Saviniemi -8.

Sivukilpailuina toimi 2 CTP kilpailua väylillä #6 ja #12, sekä Longest Drive väylällä #13, jonka vei Petteri Kujanpää 149 metriä. CTP:t meni samaan perheeseen Mikael #6 127cm ja #12 30cm Tommi Airaksinen.

Kilpailun lopussa jaettiin paikallaolioille BagTagit tulosjärjestyksessä. Loput seuran jäsenet saavat BagTaginsä viikkokisojen yhteydessä. Ensimmäinen Wall Of Fame julkaistiin 7k-facebookissa. BagTag säännöt löytyvät välilehdeltä 7kBagTag.

Aivan mahtava kauden avauskisa vaikka keli ei ollutkaan puolellamme. Rata oli hienossa kunnossa ja sitä tullaan parantamaan viikkokisojen yhteydessä 10.6., jolloin järjestetään ensimmäiset talkooviikkarit.

Hyviä Heittoja!

– Janne

 

 Kisakauden avaus

Rata-asiat
 • Lausteen frisbeegolfpuisto avataan vihdoin 14.5.
 • Väylä #18 poistuu käytöstä ja kisaleiskat menevät uusiksi. Uudet kisaradat julkaistaan 7k nettisivulla aikanaan.
 • Pelaajien pitää muistaa radalla huolellinen käsi- ja yskimishygienia sekä noudattaa turvavälejä myös tiiauspaikan lähistöllä. Ryhmäkoot on hyvä pitää pieninä. Tällöin tartuntavaara laskee ja heittäminenkin on mukavampaa. Kipeänä ei saa radalle mennä. Jos sinulla on yskää tai kuumetta, niin jätä kierros pelaamatta ja ota yteys terveydenhuoltoon.
7k BagTag kisa
 • 7k järjestää seuran jäsenille ilmaisen kilpailun 6.6.
 • Kisassa jaetaan seuran jäsenille 7k BagTagit tulosjärjestyksessä. BagTagit sponsoroi Fibroc Oy.
 • Kisa pelataan 3:ssa lähdössä alkaen aamulla 10.00 aikaan, riippuen kuinka monta fieldiä tulee (7k varaa oikeuden muutoksiin, johtuen mahdollisista liiton ja muiden viranomaisten tekemistä määräyksistä ja/tai suosituksista)
 • Ilmoittautuminen aukeaa Metrixissä keskiviikkona 13.5 18.00 ja päättyy perjantaina 4.6. 16.00
 • Sinun pitää olla Metrixissä Frisbeegolfseura 7k jäsen
  • Valitse ylävälikosta SEURAT
  • Etsi Frisbeegolfseura 7k
  • Paina LIITY SEURAAN painiketta
   • Jos pelaat PDGA lisenssillä toisessa seurassa ja olet maksanut myös 7k jäsenyyden, lähetä kilpailuun rekisteröitymispyyntösi sähköpostitse sihteeri@7k.fi
 • Kerro rekisteröinnin kommenttikentässä haluamasi lähtöaika mallia 10.00 / 13.00 / 16.00
 • Metrix linkki: https://discgolfmetrix.com/1252217
 • Pelaajat jaetaan 5.6. maksimissaan 50 hengen ryhmiin ja pelaajille ilmoitetaan Metrixin kautta sähköpostitse peli-ajankohta. Varmistathtan, että Metrix-tilissäsi on toimiva sähköpostiosite.
 • Muista käydä lukemassa 7k BagTag-säännöt  nettisivuilta.

 

Prince Of Darkness 2017 kilpailtiin tuulessa ja tuiverruksessa

22.2.2017 Kaarinassa kello 18.00 alkoi pelaajakokous, jonka päävetäjinä toimivat R.Sokka ja T.Tuominen. Paikalle oli kelistä johtuen löytänyt vain 14 osallistujaa, joten ruuhkaa radalla ei ollut.

Hymyssä suin pelaajat lähtivät talsimaan kohti aloitusväyliä, vaikkakin keli on erittäin raju ja kasvoja piiskaava.

Pimeys ei ollut suurin ongelma, sillä edellispäivänä satanut suuri lumimäärä oli valaissut maan, pilvien ollessa matalalla.

Kilpailussa koettiin erät huippuhetki, kun Joakim ”puolustava mestari” Vauhkonen heitti holarin väylällä 3. Taisi olla ensimmäinen holari P.O.D kilpailun historiassa.

Tulokset: AVOIN 1) Joakim Vauhkonen -6 2) Raimo Sokka -4 (bogeyfree) 3) Jani Korvenala +1

NAISET 1) Laura Lokkila +33

JUNIORIT 1) Severi Saviniemi +7 2) Niklas Autio +10

MASTERS 1) Mauri Lokkila +4 2) Toni Tuominen +6

Kiitos osallistujille, sillä keli oli varmasti brutaalimpi kuin kertaakaan aikaisemmin. Tuulta oli noin 10m/s ja lunta satoi koko kisan ajan.

Payout oli yli 200%, kiitos Prodigy Disc Europen ja 7k:n.

TD – Sokka

Loppukauden kilpailupäivämäärät

Perinteinen seuranmestaruuskilpailu Kukkulan Kuningas pelataan tänä vuonna 10.-11.9. Kilpailuun ilmoittautuminen aukeaa tämän viikon sunnuntaina 7.8 kello 18.00. Kilpailuun mahtuu mukaan 125 ensimmäistä kilpailijaa, yritämme tarpeen vaatiessa toki tehdä lisää tilaa, jotta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Luokkakohtaiset kiintiöt sekä muut tarkemmat tiedot löytyvät kisakoneesta jossa ilmoittautuminenkin tapahtuu: http://7k.fi/kisakone/index.php?page=event&id=62&view=&
Siivuministeri pelataan 24.-25.9. Ilmoittautuminen tapahtuu niin’ikään kisakoneessa, jonne kilpailu julkaistaan elokuun kuluessa. Ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa 1.9 kello 18.00.
Seura-aktiivien palkintoreissu järjestetään 27.8. lauantaina ja siitä tiedotetaan asianomaisia tämän viikon aikana.

11.7 viikkikset Naantalissa

17.15 – 17.45 ilmoittautuminen Suopellon radan äärellä. Pelataan 18 väylää, CTP väylä nro 9.

3e jäsenille, 5e ei jäsenille ja ensikertalaisille ilmainen.

Loppuu noin kello 20.00.

Simon Lizoten ja the Hat Guyn klinikalle vielä paikkoja auki

Tässä erään Tamperelaisen palaute eilisestä herrojen pitämästä Klinikasta: ”Olin ite mukana eilisellä klinikalla ja oli kyl paras klinikka millä oon ollu, eli vei Jenkinsin klinikan kyl 100-0. Kuvattiin slomo-videoo ja Simon anto yksillöllisiä neuvoja sen perusteella. Sit oli paljon eri palkintoja putti- ja tutkakisoista ja lopuks Lizotte paino n. 200m draiviakin loppuun. :D Ainoo miinus ettei käyty kämmenheittoo läpi ja toi 3h meni kyl ihan liian nopeesti. Suosittelen lämpimästi!

Kivireki 2016

Tänä vuonna entistäkin raskaampi Kivireki 2016 pelataan 7.5. Radoiksi on tälle vuodelle valikoitu Suomen frisbeegolfkeskuksen rata Raaseporissa, Tammisaaren västerbyn rata sekä kotikonnuilta Lausteen frisbeegolfpyhättö. Kilpailuun mahtuu 50 ensimmäistä peluria. Aiempien vuosien tapaan kilpailuun voi osallistua vain täysi-ikäiset seuran jäsenet.
Ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa 11.4, eli tänään, kello 18.00 skoorin.comissa osoitteessa http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=271928. Pelaajan tulee rekisteröidä käyttäjä skoorin.comiin, jotta kilpailuun voi ilmoittautua.
Kilpailun osallistuminen maksaa 45e/hlö ja siihen sisältyy kilpailuun osallistumisen lisäksi bussikuljetus pitkin pitäjää, ruokailu Suomen Frisbeegolfkeskuksella, Kivireki2016-kangasmerkki, virvokkeita sekä illan saunajaiset lausteen kennelmajalla. Maksu suoritetaan tilille FI94 1743 3000 0079 67 ja maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 29.4. Maksettaessa käytä viitettä 2053. Mikäli kilpailumaksu maksetaan jonkun muun kuin pelaajan tililtä, maksetaan maksu ilman viitenumeroa ja kirjoitetaan pelaajan nimi maksun viestikenttään.​ 
 
Aikataulu (alustava ja ympäripyöreä kaiken muun paitsi aamun ensimmäisten aikojen osalta):
0545 Viimeistään lausteella
0600 Linja-auto lähtee kohti Raaseporia
0830 Kierros Kisakeskuksella Raaseporissa
1130 Ruokailu Kisakeskuksella
1230 Siirtyminen Tammisaaren radalle
1330 Kierros Västerbyn B-rataa
1630 Siirtyminen lausteelle
1800 Kierros Lausteella
Kivirekeen liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen Toni@7k.fi tai Mikko@7k.fi.