Kiitos 7k aktiivit! Teitte huikean työn ennen kilpailuja ja kilpailujen aikana. Jokainen teistä venyi varmasti parhaimpaansa. Timo nosti puheessaan paikan päällä muutamia henkilöitä esiin jotka ovat olleet todella ahkeria, mutta ilman teitä KAIKKIA nämä kisat eivät olisi olleet niin hienot kun ne nyt olivat! Kiitos.

Rata oli todella hienossa kunnossa ja kahviossa oli joka päivä iloisia naamoja vastaanottamassa kilpailijat kierroksilleen. Kuulutukset olivat upeita ja mahtipontisia. Kuvaukset olivat hyvää laatua ja raikas lisä pelaajien perheille omiensa kannustamiseen sekä ikuistamaan tunteiden laaja kaari surusta epätoivon kautta iloon ja hurmioon.

Kisaorganisaattorit tekivät työnsä erinomaisesti ja huonot palautteet olivat muutamia lukuun ottamatta ainoastaan positiivisia. Tapani Aulun TD lista sai taas jatkokseen ehkä jopa upeimman kilpailun, joka sieltä löytyy.

Olemme 7k:ssa todella kiitollisia teille kaikille. Te teette 7k:sta maan suurimman, hienoimman ja sydämellisimmän seuran.

TD Tapani Aulun terveiset:

Vaikka kisaa siirrettiin kertaalleen ja peruutusuhka oli päällä toisellakin kerralla, ei varmasti jäänyt ”välikisan” fiilis kenellekään. Saatiin lyhyessä ajassa todella valioluokan kilpailut kasaan, eikä se tietenkään olisi onnistunut ilman huippuluokan tiimiä. Vapaaehtoiset kautta linjan tekivät omat työnsä niin hienosti, että ei tarvinnut hetkeäkään jännittää, että toimiiko koneisto. Kyllä se tällä porukalla toimii. Isot aplodit ja kumarrus TD:n teltasta.

Kiitos.

Kuvat: Tuomo Rikman/SFL