Junnutuki kaudelle 2017

Juniorituki ja sen myöntämisperusteet kaudelle 2017

Kilpailutoiminnasta ja kilpailemisesta kiinnostuneille 7k:n junioritoiminta tarjoaa kilpailukykyiset koulutustilaisuudet sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun ympärivuotisesti. Tavoit-teena on mahdollisimman laaja kilpailullinen edustus juniori-ikäluokassa ja ylläpitää 7k:n asemaa yhtenä johtavana suomalaisena juniorifrisbeegolfseurana. Juniorituen avulla haluamme edesauttaa seuran juniorijäsenten kilpailemismahdollisuuksia.

Junioritukea myönnetään hakemusten perusteella kotimaisten kilpailuiden osallistumismaksuihin. Kilpailumaksut maksetaan itse ja kilpailumaksuja voi hakea takaisin 15.12.2017 mennessä. Yksittäiselle juniorille maksetaan yhteen kilpailuun korkeintaan 70 € osallistumismaksua, mikäli kilpailumaksu ylittää tämän, tulee loppusumma maksaa itse. Yksittäiselle juniorille ei ole kausikoh-taista ylärajaa mutta seura varaa oikeuden arvioida juniorituen tilannetta kun tukia on kaikki tuetta-vat yhteenlaskettuna varattu maksettavaksi 500 euron edestä.

Mikäli juniori haluaa juniorituen piiriin tulee hänen lähettää hakemus sähköpostilla osoitteeseen kimmo@7k.fi. Hakemuksessa tulee olla hakijan nimi, syntymäaika sekä lyhyt selostus itsestä ja tulevan kauden tavoitteista. Kun juniori on hyväksytty tuen piiriin, haetaan tukea jokaiseen kilpai-luun erillisellä sähköpostilla. Sähköpostissa tulee ilmoittaa seuraavat asiat: Juniorin nimi, kilpailun nimi, rata jolla pelataan, päivämäärä, sarja johon osallistut sekä osallistumismaksun suuruus.

Tuen saamiseksi junioripelaajan tulee:

• Olla Frisbeegolfseura 7k:n jäsen

• Täyttää Suomen frisbeeliiton MJ2 ja FJ2 ikäluokkavaatimukset.

• Omata kilpailulisenssi kuluvalle kaudelle.

• Tuntea frisbeegolfin säännöt, etiketti ja noudattaa näitä.

• Myötävaikuttaa omalla käytöksellään ”frisbee spiritin” toteutumiseen.

• Käyttää kisoissa tekstiilejä/välineitä jotka tuovat esiin 7k seuran nimen/logon jne.

• Tehdä tuettuun kisaan liittyvä postaus frisbeegolfseuran sosiaaliseen mediaan (Facebook, Twitter, Instagram tms.) #7kfg tai #7kjunnut

Junioritukea ei myönnetä pelaajille, jotka kilpaillessaan edustavat muita seuroja tai kilpaile-vat kaupallisten toimijoiden tiimeissä ja edustavat ensisijaisesti heitä. Tällä haluamme taata mahdollisuuden myös niille junioreille kilpailla, joilla ei vielä taustatukena vanhempien lisäksi mui-ta ole.

Frisbeegolfseura 7k:n hallitus.

Eggbowl 2017

Kauden avauskisa kisailtu ja tulokset löytyvät skoorinista, tekstin lopussa linkki. Voittajiksi selviytyivät avoimessa Seppo Paju, amatööreissä Ville Mäki, mastereissa Marko Lehtinen, naisissa Saara Pohjalainen ja junioreissa Niklas Puisto. Onnittelut kaikille kisassa menestyneille.

Huomion arvoista kilpailun lisäksi on kilpailussa lanseerattu 7k:n oma bag tag, josta löytyy alta kuva. Bag tag on tarkoitettu seuran jäsenien keskinäiseen leikkimieliseen kilvoitteluun. Tagi on jäsenelle ilmainen, ja sellaisen voi noutaa seuran tapahtumien yhteydessä. Eggbowlissa jaettiin jäsenille ensimmäiset tagit raakatulosten perusteella eli tällä hetkellä numero #1 on Seppo Pajun hallussa. Bag tagiin liittyen julkaistaan seuran kotisivuilla säännöt, jotka ohjaavat tageista kisailua.

 

EB2017(2)
1. Ville Mäki 2. Mika Pääskynen 3. Aleksis Linko
EB2017(1)
1. Seppo Paju 2. Mikael Airaksinen 3. Mikko Nieminen
EB2017
Seuran uudet bag tagit. Kuvan tägi tällä hetkellä Seppo Pajulla.
EB2017(5)
1. Saara Pohjalainen 2. Jenni Nikkanen 3. Anne Virmajoki
EB2017(4)
1. Niklas Puisto 2. Topias Jokinen 3. Niko Sorsa
EB2017(3)
1. Marko Lehtinen 2. Tom Biskop 3. Marko Rauha

Seuraavaksi kevätkokous kennelmajalla ja makkarakilpailu 9.4 lausteella

Kevät lähestyy ja kelit alkavat lämpenemään, joten 7k alkaa aktivoimaan toimintaansa ja haluaa herätellä seuransa jäseniä talviunilta.

Tule mukaan vaikuttamaan, sillä me tarvitsemme lisää tekijöitä. 7k seuramme valittiin viime vuonna vuoden seuraksi frisbeegolfliiton toimesta, mutta tämä kunniamaininta tuli lähinnä hyvin vedettyjen SM-kisojen takia. Kaipaamme kipeästi lisää apuvoimia hallitukseen ja tekijäporukkaan.

Tule mukaan kuuntelemaan missä mennään ja anna panoksesi seuralle.

Prince Of Darkness 2017 kilpailtiin tuulessa ja tuiverruksessa

22.2.2017 Kaarinassa kello 18.00 alkoi pelaajakokous, jonka päävetäjinä toimivat R.Sokka ja T.Tuominen. Paikalle oli kelistä johtuen löytänyt vain 14 osallistujaa, joten ruuhkaa radalla ei ollut.

Hymyssä suin pelaajat lähtivät talsimaan kohti aloitusväyliä, vaikkakin keli on erittäin raju ja kasvoja piiskaava.

Pimeys ei ollut suurin ongelma, sillä edellispäivänä satanut suuri lumimäärä oli valaissut maan, pilvien ollessa matalalla.

Kilpailussa koettiin erät huippuhetki, kun Joakim ”puolustava mestari” Vauhkonen heitti holarin väylällä 3. Taisi olla ensimmäinen holari P.O.D kilpailun historiassa.

Tulokset: AVOIN 1) Joakim Vauhkonen -6 2) Raimo Sokka -4 (bogeyfree) 3) Jani Korvenala +1

NAISET 1) Laura Lokkila +33

JUNIORIT 1) Severi Saviniemi +7 2) Niklas Autio +10

MASTERS 1) Mauri Lokkila +4 2) Toni Tuominen +6

Kiitos osallistujille, sillä keli oli varmasti brutaalimpi kuin kertaakaan aikaisemmin. Tuulta oli noin 10m/s ja lunta satoi koko kisan ajan.

Payout oli yli 200%, kiitos Prodigy Disc Europen ja 7k:n.

TD – Sokka

Haluatko kansainvälisen frisbeegolfkilpailun palkintopallille?

Hei projektipäällikkö (tai joku muu, todennäköisesti frisbeegolfista kiinnostunut) Oletko haaveillut unelmatehtävästä? Kukapa ei olisi. Siinä tapauksessa olet juuri oikea henkilö tehtäväämme! Frisbeegolfseura 7k ry etsii projektipäällikköä tulevan kesän kansainväliselle kilpailulle. Tehtäviisi kuuluu projektin dokumentointi, tarpeellisten palaverien järjestäminen, sekä aikatauluista huolehtiminen.

Yksin sinun ei tarvitse tässä tilanteessa olla. Saat käyttöösi yhden Suomen kokeneimmista kilpailuorganisaatioista, frisbeegolfseura 7k on järjestänyt useat laadukkaat kilpailut menestyksekkäästi, joten projektityöntekijäsi ovat rautaisia ammattilaisia kukin omalla alallaan. Tavoitteena ei ole myöskään työntää sinua altaaseen opettelemaan uimaan, vaan toivomme, että projektinhallinnasta löytyy sinulta jonkinlaista kokemusta. Paljoa sitä ei tarvita, koska ammattilaisemme auttavat sinut kyllä oikeille raiteille.

Mitä tästä kostut? 7k on ry. Ry tarkoittaa ettei se kääri hilloa. Se taasen tarkoittaa sitä, ettei projektin työntekijät kääri hilloa. Se taasen tarkoittaa sitä, että sinäkään et kääri hilloa. Sen sijaan käärit mahtavan kokemuksen kansainvälisen projektin johtamisesta, pääset tutustumaan frisbeegolfkilpailun järjestämiseen toden teolla ja nautit parhaasta seurasta kisaorganisaation kanssa! Ja sitten saatat saada jonkun kiekon muistoksi. Ehkä myös pillimehun.

Tapahtuma järjestetään 28.-30.7., projektipäällikön pesti alkaisi jo tammikuussa. Talvellahan johonkin pitää sitä frisbeegolfintoa päästä purkamaan.

Voit olla opiskelija, johon tämä sopii esim. harjoitustyönä, voit olla työssäkäyvä tai työtön, kunhan mielenkiintoa löytyy. Voit olla nainen taikka mies, nuori taikka vanha, hauska taikka ei-niin-hauska. Edellytämme sinulta:

  • motivaatiota (syyllä ei niin väliä, mutta motivaatiota pitää olla)
  • aikaa
  • eikä muuta. (ei edes lajiosaamista, sillä nyt ei puhuta kilpailunjohtajasta, se on eri kaveri)

Kuten alussa todettiin, mitä ilmeisimmin kyseessä on Suomen hienoin talkootyötehtävä, hyppäät kelkkaan, teet muistiinpanoja ja keräät kunnian! Lähetäthän avoimen hakemuksesi kilpailunjohtajalle 15.12. mennessä osoitteeseen juho@7k.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä motivaation syy, muulla ei niin väliä. Samasta osoitteesta saat lisäinfoa aiheeseen liittyen.

p.s Palkintopalli ei ole käytössäsi palkinojen jaon aikaan..

Syysinfo

Moikka,
Muistutuksena että tulevana sunnuntaina pidetään seuran vuosikokous Kennelpiirin majalla kello 12 alkaen, jossa valitaan mm. uusi hallitus tulevalle kaudelle. Kaikkien hallitustoiminnasta kiinnostuneiden kannattaa siis tulla paikalle, jotta voivat asettua ehdolle mukaan toimintaan.
Perinteinen hallivuoro starttaa 21.11.2016 maanantaina. Tänä talvena hallivuoroja järjestetään jokaisena maanantaina ja torstaina, lukuunottamatta 9.3.2017. Hallivuoro on alustavasti varattu maaliskuun loppuun asti. Hallivuorolle osallistuminen vaatii seuran jäsenyyden sekä Veritas-stadionin päädyssä sijaitsevalta Liikuntapalvelukeskukselta ostettavan rannekkeen. Aiempina vuosina Rannekkeen hinta on ollut n. 35e/20 krt. Seura edellyttää jäseniltä omatoimisuutta korien asetteluun sekä ennen kaikkea korien pois keräämiseen mikäli kukaan seuran/hallituksen edustajista ei hallivuorolle pääse tulemaan.
Kolmantena asiana haluaisimme vielä tiedustella vapaaehtoisia SAMK:n fysioterapiaopiskelija opinnäytetyöhön. Opinnäytetyön aiheena on keskivartaloharjoittelun vaikutus frisbeegolfheittoon. Vapaaehtoisia tarvitaan 20 henkilöä, iältään noin 25-35 vuotiaita. Ikähaarukassa on kuitenkin tarpeen mukaan joustovaraa! Kaikki heistä tulisivat tekemään alku- ja lopputestit, jossa mitattaisiin heiton nopeutta ym. Puolet heistä suorittavat testien välissä, n. 8-10 vkon ajan, keskivartaloharjoitteita ja toinen puoli lepää laakereillaan. Ilmoittaudu alustavasti vapaaehtoiseksi vastaamalla tähän sähköpostiviestiin.
– 7k Hallitus

Loppukauden viikkokilpailut

Loppukautena viikkokisat järjestetään sunnuntaisin Lausteella. Maanantain kilpailut lopetetaan tämän kauden osalta valon puutteesta johtuen. Sunnuntaisin ilmoittautuminen alkaa klo 11.30 ja kilpailu klo 12.00. Tervetuloa

Keskiviikon viikkokisat 5.9 peruttu!

Lausteen viikkokisat tulevana keskiviikkona on peruttu, jotta saamme radan kuntoon viikonlopun Kukkulan Kuningasta varten. Lämpimästi tervetuloa kaikille halukkaille talkoilemaan keskiviikkona klo 17.00 alkaen!