Pro Tour talkoot ja kisa-apu, Lauste AM villit kortit

Lausteella pelataan Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailu 4.-5.8. Kilpailun Metrix-sivu on täällä: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=599079. Kilpailuun kaivattaisiin talkooväkeä auttamaan kisan järjestelyissä. Radalla pidetään talkoot ti 31.7 ja ke 1.8. Hommia tehdään klo 10-20 välillä. Talkoissa myydään alkuvuoden noutamattomat löytökiekot talkooporukalle.
Kilpailupäivinä talkooapua kaivattaisiin kisakeskuksen rakentamiseen ja purkamiseen, liputukseen sekä tulospalveluun. Jos ehdit paikalle edes pariksi tunniksi, tästä olisi suuri apu järjestäjille.
Talkooporukalle seura tarjoaa osallistumismaksun sekä villin kortin Lauste AM kilpailuun tai Kukkulan Kuninkaaseen, ruokailun kisapäivinä sekä mahdollisuuden päästä katsomaan Suomen parasta frisbeegolfia aivan lähietäisyydeltä. Talkooväkeä pyydetään ilmoittautumaan Timo Hurulalle timo.hurula@7k.fi. Mainitse viestissä nimesi, puhelinnumerosi (talkoo-watsappryhmä), koska pääsisit talkoisiin tai kisa-apuriksi ja haluatko villin kortin ja osallistumismaksun Lauste Am kilpailuun vai Kukkulan Kuninkaaseen.
Lauste AM kisaan on varattu 20 villiä korttia Pro Tourin talkooväelle. Villin kortin saadakseen tulee pelaajan ilmoittautua kilpailuun Metrixissä 3.8 mennessä. Lauste AM Metrixissä: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=675401.
Kukkulan Kuningas pelataan 22.-23.9.

 

Lauste AM

Ilmoittautuminen 18.8 pelattavaan Lausteen amatöörikipailuun alkaa ma 9.7. Kipailussa on alustavasti 23 väyläinen rata, joka on Kyy + lisäväyliä. Kilpailussa 92 on paikkaa, joista 20 on varattu Pro Tourin talkooväelle. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://discgolfmetrix.com/

Nunnan uuden radan ratatalkoot

Kaarinaan rakennetaan uusi frisbeegolfrata, jonka talkoot pidetään ensi viikonloppuna. Talkooajat ovat:

Perjantai 15.6 klo 16:00 alkaen

Lauantai 16.6 klo 10:00 alkaen

Sunnuntai 17.6 klo 10:00 alkaen

Radan osoite on Littoistentie 407.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi talkoilemaan. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostilla osoitteeseen tom.biskop@dhl.com viimeistään 14.6.

Joukkuegolfin sm-kisat

Joukkuegolfin sm-kisat pelataan heinäkuussa Karkkilassa ja Vihdissä. Nyt haemme joukkuetta edustamaan seuraamme kisoihin. Mikäli joku porukka on kiinnostunut osallistumaan kilpailuun, lukekaa kisainfo kisakoneesta https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/1009 ja lähettäkää hakemus 7k:n hallitukselle sihteeri@7k.fi pe 25.5 klo 18:00 mennessä. Sähköpostissa tulee mainita joukkueen jäsenet, pdga-numerot sekä joukkueen kapteenin sähköpostiosoite. Kannattaa huomioida, että jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla sääntökoe suoritettua ennen ilmoittautumista ja kaikkien pelaajien tulee edustaa 7k:ta. Seuran hallitus valitsee joukkueen perjantaina, ilmoittaa joukkueen kapteenin kanssa valitun joukkueen kisaan sekä maksaa kilpailuun valitun joukkueen kisamaksun. Myöhemmin on mahdollista ilmoittaa kisaan lisää joukkueita ja nämä joukkueet valitaan myös perjantaihin mennessä ilmoittautuneiden joukkueiden keskuudesta.

Muistutuksena myös, että perjantaina 25.5 pelataan Lieto Double Disc Challenge. Kilpailun ilmoittautuminen ja lisätiedot on Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=659111. Nyt on hyvä mahdollisuus päästä kisamaan liiton kisaan lähiradalle ja ilman, että kisaan kuluu koko päivää!

Lieto Double Disc Challenge Flex Start

Lieto Double Disc Challenge Flex Start
25.5.2018 klo 14-18

Kisainfo
*PDGA c-tier-kilpailu
*vaatii kilpailulisenssin
*osallistumismaksu 10 € kaikissa luokissa, maksetaan käteisellä paikan päällä (varaa tasaraha)
*palkinnot 70% osallistumismaksuista. Pro-luokissa rahaa, muissa lahjakortteja.
*ilmoittautuminen Metrixissä etukäteen tai paikan päällä mikäli paikkoja riittää (max 72 pelaajaa)
*Pelataan yksi kierros Liedon perusrataa 3 hengen ryhmissä Double Disc -säännöllä.

Double Disc -formaatti: Jokaiselta tiiltä avataan kahdella eri kiekolla ja molemmista pelataan erikseen loppuun asti. Muuten noudatetaan kaikkia normaaleja PDGA-sääntöjä.

Eli pelataan kaksi kierrosta kerralla ja tuloskorttiin merkitään kaksi tulosta joka väylältä. Joka väylällä ensin kaikki heittävät yhden avauksen ja sen jälkeen samassa järjestyksessä toisen. Jatkoheitot normaalein säännöin, eli kauimpana oleva jatkaa.

Aikataulu
Lähdöt klo 14-18, kaikki ryhmät aloittavat ykkösväylältä.

 

https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=659111&view=registration

Seurajäsenyydet, aloittelijoiden heittokoulu ja junnutuki

Muistakaas kaikki kilpailulisenssin jo hankkineet ostaa myös seurajäsenyys Suomisportista. Seurajäsenyys tarvitaan, jotta voitte kilpailla PDGA-kilpailussa Suomessa. Keskiviikosta alkaen alamme tarkistamaan seurajäsenyyksiä myös viikkokisamaksujen yhteydessä.

Seuran hallitus järjestää aloittelijoille soveltuvan heittokoulun tiistaina 29.5 Lausteella klo 17:30 alkaen. Osallistujia mahtuu mukaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta ja ilmoittautuminen tapahtuu Metrixissä: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=645028 tai sähköpostilla: markus.laaninen@7k.fi. Heittokoulu on seuran jäsenille ilmainen ja muille 10€.

Juniorituki kaudelle 2018 on julkaistu seuran kotisivuilla: http://www.7k.fi/muuta/juniorituki/. Tällä kaudella seuran juniorijäsenet kilpailevat viikkokisoissa ilmaiseksi. Junioreille järjestetään myös pelkästään junioreille suunnattu heittokoulu myöhemmin kesällä.

Seurajäsenyys ja viikkokisat

Frisbeegolfseura 7k:n jäsenyyden voi nyt ostaa Suomisportista: https://www.suomisport.fi/. Seuran nettisivuilla on ohjeet jäsenyyden ostamiseen: http://www.7k.fi/7k/liity-jaseneksi-2/. Myös jo kilpailulisenssin hankkineiden tulee ostaa seurajäsenyys vielä erikseen, mikäli aikovat kilpailla liiton alaisessa kilpailussa Suomessa. Mikäli on kysymyksiä jäsenyyksien ostoon liittyen, olkaa ihmeessä yhteydessä seuran hallitukseen sähköpostilla sihteeri@7k.fi.

Lausteen viikkokisat alkavat ke 2.5 ja maanantaiviikkokisat 7.5. Viikkokisojen info sekä linkki kisojen Metrixiin on seuran kotisivuilla http://www.7k.fi/kilpailutoiminta/viikkokisat/. Kannattaa lukea seuran kotisivujen viikkokisainfo, koska siellä on tietoa esim. kausikorteista sekä viikkokisauudistuksista.

 

Hyviä heittoja!

 

Kevätkokous siirtyy toukokuulle, Makkarakisa pidetään, ja Lauste on taas pelattavissa

Seuran kevätkokous joudutaan valitettavasti siirtämään toukokuulle. Seuran jäsenmyynti on vielä Suomisportin käsittelyssä eikä seurassamme ole siis tällä hetkellä äänioikeutettuja jäseniä. Kevätkokous pidetään mahdollisimman pian seuran jäsenmyynnin alettua.

Makkarakisa kuitenkin järjestetään! Kilpailu on kaikille avoin ja ilmainen. Makkarakilpailun ilmoittautuminen ja tiedot: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=623344.

Lausteella on taas kaikki korit paikalla, joten ei muuta kun hyviä heittoja!