Joukkuegolfin sm-kisat

Joukkuegolfin sm-kisat pelataan heinäkuussa Karkkilassa ja Vihdissä. Nyt haemme joukkuetta edustamaan seuraamme kisoihin. Mikäli joku porukka on kiinnostunut osallistumaan kilpailuun, lukekaa kisainfo kisakoneesta https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/1009 ja lähettäkää hakemus 7k:n hallitukselle sihteeri@7k.fi pe 25.5 klo 18:00 mennessä. Sähköpostissa tulee mainita joukkueen jäsenet, pdga-numerot sekä joukkueen kapteenin sähköpostiosoite. Kannattaa huomioida, että jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla sääntökoe suoritettua ennen ilmoittautumista ja kaikkien pelaajien tulee edustaa 7k:ta. Seuran hallitus valitsee joukkueen perjantaina, ilmoittaa joukkueen kapteenin kanssa valitun joukkueen kisaan sekä maksaa kilpailuun valitun joukkueen kisamaksun. Myöhemmin on mahdollista ilmoittaa kisaan lisää joukkueita ja nämä joukkueet valitaan myös perjantaihin mennessä ilmoittautuneiden joukkueiden keskuudesta.

Muistutuksena myös, että perjantaina 25.5 pelataan Lieto Double Disc Challenge. Kilpailun ilmoittautuminen ja lisätiedot on Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=659111. Nyt on hyvä mahdollisuus päästä kisamaan liiton kisaan lähiradalle ja ilman, että kisaan kuluu koko päivää!

Lieto Double Disc Challenge Flex Start

Lieto Double Disc Challenge Flex Start
25.5.2018 klo 14-18

Kisainfo
*PDGA c-tier-kilpailu
*vaatii kilpailulisenssin
*osallistumismaksu 10 € kaikissa luokissa, maksetaan käteisellä paikan päällä (varaa tasaraha)
*palkinnot 70% osallistumismaksuista. Pro-luokissa rahaa, muissa lahjakortteja.
*ilmoittautuminen Metrixissä etukäteen tai paikan päällä mikäli paikkoja riittää (max 72 pelaajaa)
*Pelataan yksi kierros Liedon perusrataa 3 hengen ryhmissä Double Disc -säännöllä.

Double Disc -formaatti: Jokaiselta tiiltä avataan kahdella eri kiekolla ja molemmista pelataan erikseen loppuun asti. Muuten noudatetaan kaikkia normaaleja PDGA-sääntöjä.

Eli pelataan kaksi kierrosta kerralla ja tuloskorttiin merkitään kaksi tulosta joka väylältä. Joka väylällä ensin kaikki heittävät yhden avauksen ja sen jälkeen samassa järjestyksessä toisen. Jatkoheitot normaalein säännöin, eli kauimpana oleva jatkaa.

Aikataulu
Lähdöt klo 14-18, kaikki ryhmät aloittavat ykkösväylältä.

 

https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=659111&view=registration

Seurajäsenyydet, aloittelijoiden heittokoulu ja junnutuki

Muistakaas kaikki kilpailulisenssin jo hankkineet ostaa myös seurajäsenyys Suomisportista. Seurajäsenyys tulee ostaa 31.5 mennessä, jotta voitte kilpailla PDGA-kilpailussa Suomessa. Keskiviikosta alkaen alamme tarkistamaan seurajäsenyyksiä myös viikkokisamaksujen yhteydessä.

Seuran hallitus järjestää aloittelijoille soveltuvan heittokoulun tiistaina 29.5 Lausteella klo 17:30 alkaen. Osallistujia mahtuu mukaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta ja ilmoittautuminen tapahtuu Metrixissä: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=645028 tai sähköpostilla: markus.laaninen@7k.fi. Heittokoulu on seuran jäsenille ilmainen ja muille 10€.

Juniorituki kaudelle 2018 on julkaistu seuran kotisivuilla: http://www.7k.fi/muuta/juniorituki/. Tällä kaudella seuran juniorijäsenet kilpailevat viikkokisoissa ilmaiseksi. Junioreille järjestetään myös pelkästään junioreille suunnattu heittokoulu myöhemmin kesällä.

Seurajäsenyys ja viikkokisat

Frisbeegolfseura 7k:n jäsenyyden voi nyt ostaa Suomisportista: https://www.suomisport.fi/. Seuran nettisivuilla on ohjeet jäsenyyden ostamiseen: http://www.7k.fi/7k/liity-jaseneksi-2/. Myös jo kilpailulisenssin hankkineiden tulee ostaa seurajäsenyys vielä erikseen, mikäli aikovat kilpailla liiton alaisessa kilpailussa Suomessa. Mikäli on kysymyksiä jäsenyyksien ostoon liittyen, olkaa ihmeessä yhteydessä seuran hallitukseen sähköpostilla sihteeri@7k.fi.

Lausteen viikkokisat alkavat ke 2.5 ja maanantaiviikkokisat 7.5. Viikkokisojen info sekä linkki kisojen Metrixiin on seuran kotisivuilla http://www.7k.fi/kilpailutoiminta/viikkokisat/. Kannattaa lukea seuran kotisivujen viikkokisainfo, koska siellä on tietoa esim. kausikorteista sekä viikkokisauudistuksista.

 

Hyviä heittoja!

 

Kevätkokous siirtyy toukokuulle, Makkarakisa pidetään, ja Lauste on taas pelattavissa

Seuran kevätkokous joudutaan valitettavasti siirtämään toukokuulle. Seuran jäsenmyynti on vielä Suomisportin käsittelyssä eikä seurassamme ole siis tällä hetkellä äänioikeutettuja jäseniä. Kevätkokous pidetään mahdollisimman pian seuran jäsenmyynnin alettua.

Makkarakisa kuitenkin järjestetään! Kilpailu on kaikille avoin ja ilmainen. Makkarakilpailun ilmoittautuminen ja tiedot: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=623344.

Lausteella on taas kaikki korit paikalla, joten ei muuta kun hyviä heittoja!

Kivireki, Makkarakilpailu ja viikkokisat

Kivireki pelataan tänä vuonna lauantaina 12.5 Lausteella, Mynämäellä ja Maskussa. Ilmoittautuminen kisaan alkaa torstaina 19.4 klo 18:00 Metrixissä, jossa on myös kilpailun tarkemmat tiedot. https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=600664

Seuran viikkokisoja pelataan tänä vuonna keskiviikkoisin Lausteella ja joka toinen maanantain vaihtuvalla lähiseudun radalla. Viikkokisat aloitetaan toukokuun alussa ja niistä tiedotetaan seuran kotisivuilla ja Facebookissa. Aiempien vuosien tapaan viikkokisoissa käytetään Metrixiä. Tällä kaudella otamme Lausteen viikkokisoissa käyttöön tasoitetun sarjan. Tasoitetun sarjan myötä amatööriluokkaa ei enää järjestetä. Kauden lopuksi sarjojen parhaat pelaajat myös palkitaan lahjakorteilla sekä paikoilla Kukkulan Kuninkaaseen. http://www.7k.fi/kilpailutoiminta/viikkokisat/

Lausteen rata on tällä hetkellä niin märkä, että radan olisi hyvä antaa kuivua vielä tämän viikon. Sunnuntaina Lausteella kuitenkin kisaillaan kevätkokouksen jälkeen, joten silloin pääsee taas pelailemaan Lausteelle. Makkarakilpailun ilmoittautuminen ja tiedot: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=623344.  Kevätkokous on siis su 22.4 klo 12 Lausteella Kennelpiirin majalla.

Annetaan Lausteen radan kuivua!

On taas se aika vuodesta, kun Lausteen rata alkaa tulvia sulamisvesistä. Eiköhän siis anneta radan kuivua viikon tai pari, jotta kesällä saadaan taas nauttia hyväkuntoisesta radasta! Seura tiedottaa, kun rata on taas sen verran kuiva, että siellä sopii pelata.

Liiton kisojen ilmoittautuminen

Moikka moi! Muistus vielä liiton kisojen ilmoittautumisesta: katsokaas liiton sivuilta, että teillä on kaikki asiat Kisakoneessa ja Metrixissä kunnossa, jotta ilmoittautuminen on mahdollista: https://frisbeegolfliitto.fi/…/lisenssit-ohjeistukset-ja-r…/ Esimerkiksi Wirmo AM -kilpailun ilmoittautuminen alkaa Metrixissä 5.4, joten nyt on hyvä tarkistaa, että Metrix-tilin tiedot on kunnossa.

Liiton kisakoneen päivitys, Eggbowl

Liiton kisakoneeseen on tehty eilen (29.3) muutos, jonka vuoksi SFL:n alaisiin kilpailuihin ilmoittautumiseen tarvitaan kilpailulisenssi. Mikäli olet menossa liiton kilpailuun, jonka ilmoittautuminen on maalis- tai huhtikuun aikana, kannattaa ostaa liiton kilpailulisenssi Suomisportista jo nyt: https://www.suomisport.fi/. Lisenssin oston jälkeen tulee kisakoneeseen syöttää sportti-id, jotta ilmoittautuminen kisakoneessa onnistuu. Myös niiden pelaajien, jotka ovat jo ostaneet lisenssin tulee syöttää sportti-id kisakoneeseen. Lisäksi Suomisporttiin tulee laittaa omalle tilille PDGA-numero.  Mikäli ostat kilpailulisenssin ennen seurajäsenyyden myynnin aloittamista, lähetä Suomisportista saamasi sportti-id sähköpostilla sihteeri@7k.fi.

 

Mikäli kilpailuihin ilmoittautumisten kanssa tulee ongelmia tai tarvitset lisenssin pikaisesti voimaan, ole yhteydessä liiton toiminnanjohtajaan, jonka yhteystiedot ovat täällä: https://frisbeegolfliitto.fi/liitto-ja-seurat/hallitus/. Kilpailevien pelaajien kannattaa seurata liiton tiedottamista aiheesta: https://frisbeegolfliitto.fi/. UKK-palsta Metrixistä, Kisakoneesta ja Suomisportista on täällä: https://frisbeegolfliitto.fi/suomisportukk-pelaajat/  Seuran kauden 2018 jäsenyys ostetaan myös Suomisportista, mutta jäsenmyyntiä ei ole vielä aloitettu. Tiedotamme heti, kun jäsenmyynti alkaa.

 

Eggbowliin on ilmoittautunut ennätysmäärä kilpailijoita. Valitettavasti emme tänä vuonna pysty ottamaan mukaan kaikkia halukkaita. Liedon metsäradalla kierrokseen kuluu aikaa, ja pelin sujuvuuden vuoksi joudumme rajoittamaan pelaajamäärän 110 pelaajaan. Lisätiedot aiheesta: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=594583. Eggbowlin osallistujia tiedotetaan kilpailusta Metrixissä sekä pelaajien Metrix-tilillä olevan sähköpostin välityksellä.

Eggbowl lähestyy, ja viimeinen hallivuoro on ma 26.3.

Tervehdys

 

Kevään viimeinen hallivuoro on maanantaina 26.3, koska tarvitsemme korit Eggbowliin, jonka ilmoittautuminen alkaa Metrixissä maanantaina 26.3 klo 18:00 https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=594583. Eggbowliin on varattu paikkoja 100 pelaajalle, mutta aiempien vuosien tapaan pyrimme ottamaan mukaan kaikki halukkaat. Huomioikaa siis, että kisapäivä saattaa hieman venähtää. Koska Metrixin ilmaisversiossa ei voi asettaa kilpailijoita jonoon (tai emme vain osaa), ilmoittautumisessa ei ole luokkakohtaisia kiintiöitä ja mahdollisen jonon määrää ilmoittautumisjärjestys.

 

Eggbowlin ruokailu on tänä vuonna The Jams -ravintolassa Liedon keskustassa osoitteessa Hyvättyläntie 8 21420 Lieto. Ruokana on perinteistä kotiruokaa, ruokailun hinta on 10 € ja se maksetaan kilpailumaksun yhteydessä. Sitovat ilmoittautumiset ruokailuun voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen markus.laaninen@7k.fi keskiviikkoon 28.3 mennessä. Ilmoita sähköpostissa nimesi ja erityisruokavaliosi.

 

Suomisport- ja Metrix-uudistuksissa kannattaa seurata liiton tiedottamista osoitteessa https://frisbeegolfliitto.fi/. Seuran kauden 2018 jäsenyyttä ei voi vielä hankkia, mutta tiedotamme heti kun tämä on mahdollista.  Mikäli hankitte SFL:n kilpailulisenssin ennen seurajäsenyyttä, muistakaa yhä lähettää Suomisportin sportti-id seuralle sähköpostilla sihteeri@7k.fi, jotta kilpailulisenssinne voimassaoloon ei tule katkoksia. Eggbowlin jälkeen seuraavia tapahtumia on Kivireki sekä viikkokisat, joista on tietoa täällä: http://www.7k.fi/kilpailutoiminta/.

 

Hyvää kauden starttia kaikille!