KUKKULAN KUNINGAS 2020

Kukkulan Kuningas 2020

Upeaakin upeammat 2020 Kukkulan Kuningas kilpailut ovat päättyneet mahtavassa kelissä.
Suurin kiitos runsaslukuiselle seuran jäsenistölle. Te teitte tästä kilpailuista Suomen suurimman ja hienoimman.
 
Talkoolaisia oli perjantaina hieno määrä ja rata saatiin Pasin ja Jannen suunnitelmien mukaiseksi, tarpeeksi haastavaksi, mutta kuitenkin mukavaksi kisaradaksi. Toivomme johdossa, että myös tulevien vuosien suurien kilpailuiden vapaaehtoistöissä näkyy useampi henkilö. Kiitos teille!
 
Kilpailun finaalikierrokselle lähdettiin monessa luokassa erittäin tiukoista ja jännittävistä asetelmista.
 
Kukkulan ylhäistö muotoutui seuraavaksi:
 
Kukkulan Kuninkaaksi kruunattiin Teemu Lampainen (-28) ensimmäistä kertaa. Tapani Aulu (-25) sai lyötyä kiilan nuorien haastajien väliin. Kolmanneksi nousi Niilo Hongisto (-18).
 
Kuningattarena jatkaa jo kuudetta vuotta Saara Pohjalainen. Jenna Tuominen jäi toiseksi ja tulee todella tulevaisuudessa haastamaan Saaran aatelisuuden.
 
Prinssin tittelin vei niukasti Valtteri Jokinen (+10) ennen Julius Lehteä (+11). Kolmannelle korokkeelle nousi Eelis Jauria (+16).
 
Prinssejä tulevaisuudessa haastamaan tulevat Poikien alle 15 luokassa pelanneet. Heistä paras viikonloppuna oli Toivo Leppänen. Toiseksi sijoittui Hannes Santavuori ja kolmanneksi Roope Myrskyranta.
 
Miesten neljäkymppisissä ylivoimaa näytti Kalle Laakso (-11) kuumalla -7 rundilla jättäen taaksensa Jari Salosen (-3) sekä Olli Toivosen (-2)
 
Naisten nelikymppisissä oli kaksi kilpailijaa joista mestaruuden vei Heidi Bergroth ennen Jenni Nikkasta.
 
Miesten viis-kybäsissä rautaista rauhallisuutta pitkällä podiumkokemuksella näytti Marko Rauha (E). Tasatilanteesta finaalirundille lähtenyt Marko Lehtinen jäi 3 heiton päähän toiseksi. Komanneksi pelasi Jyrki Simolin (+11) ennen supertalkoilija Mikko Nissilää.
 
Miesten 60+ luokassa Ilari Niemipellon polvet ja kunto kesti loppuun asti. Luokan toinen pelaaja Eero Raihila sai koko fieldistä eniten heittokokemusta. Kovia pappoja kun jaksoivat loppuun asti.
 
Amatööreissä nähtiin ja koettiin todella tiukka taistelu aivan viimeiselle väylälle asti. Korkeimmalle korokkeelle ja himoitun kiekkopystin nosti Joonas Malinen (+11). Toiselle sijalle jäivät tasatuloksella +13 Kalle Heinola ja päivän kuuman rundin (+5) pelannut TD Janne Kuusisto. Severi Laitinen jäi podiumista heiton ja Roni Ronkainen kaksi heittoa.
Tulokset: https://discgolfmetrix.com/1457956
 
Vielä kerran suuret kiitokset kaikille osallistuneille ja seuran jäsenille!
Kiitos myös TD:n äiskälle kun jaksoi tehdä paljon hamppareita kilpailijoille grillivaunussa.
 
Kilpailijoille tiedoksi, että 2019 Kuninkaan SS-dessut tulevat myöhemmin ja toimitetaan tämän vuoden kilpailijoille tavalla tai toisella. Olemme pahoillamme, ettei kiekkoja kisaviikonloppuun saatu. Heti kun saamme kiekot käsiimme, tulemme siitä osallistuneille ilmoittamaan.
 
Kiitos kaudesta 2020!
Kuvat: Oskari Forsten

Kuvapankki:

Masterien SM-kisakiitokset

Kiitos 7k aktiivit! Teitte huikean työn ennen kilpailuja ja kilpailujen aikana. Jokainen teistä venyi varmasti parhaimpaansa. Timo nosti puheessaan paikan päällä muutamia henkilöitä esiin jotka ovat olleet todella ahkeria, mutta ilman teitä KAIKKIA nämä kisat eivät olisi olleet niin hienot kun ne nyt olivat! Kiitos.

Rata oli todella hienossa kunnossa ja kahviossa oli joka päivä iloisia naamoja vastaanottamassa kilpailijat kierroksilleen. Kuulutukset olivat upeita ja mahtipontisia. Kuvaukset olivat hyvää laatua ja raikas lisä pelaajien perheille omiensa kannustamiseen sekä ikuistamaan tunteiden laaja kaari surusta epätoivon kautta iloon ja hurmioon.

Kisaorganisaattorit tekivät työnsä erinomaisesti ja huonot palautteet olivat muutamia lukuun ottamatta ainoastaan positiivisia. Tapani Aulun TD lista sai taas jatkokseen ehkä jopa upeimman kilpailun, joka sieltä löytyy.

Olemme 7k:ssa todella kiitollisia teille kaikille. Te teette 7k:sta maan suurimman, hienoimman ja sydämellisimmän seuran.

TD Tapani Aulun terveiset:

Vaikka kisaa siirrettiin kertaalleen ja peruutusuhka oli päällä toisellakin kerralla, ei varmasti jäänyt ”välikisan” fiilis kenellekään. Saatiin lyhyessä ajassa todella valioluokan kilpailut kasaan, eikä se tietenkään olisi onnistunut ilman huippuluokan tiimiä. Vapaaehtoiset kautta linjan tekivät omat työnsä niin hienosti, että ei tarvinnut hetkeäkään jännittää, että toimiiko koneisto. Kyllä se tällä porukalla toimii. Isot aplodit ja kumarrus TD:n teltasta.

Kiitos.

Kuvat: Tuomo Rikman/SFL

RATA SULJETTU

RATA SULJETTU 15.-23.8.2020

Lausteen Frisbeegolfpuisto on suljettu tulevasta Lauantaista 15.8 aina Mastereiden SM-kisa sunnuntaihin 23.8 asti.
Radalta talkoillaan tulevana viikonloppuna ja opasteet ja korit saavat kyytiä.
Maanantaina 24.8 rata on jälleen pelattavissa Kyy-layoutilla.

Viimeiset rypistykset ennen kisoja

Masterien SM-kisat

Radalla järjestetään Masterien SM-kilpailut 20.8-23.8.2020

Koko kisaviikon, viikko 34, rata on suljettu muilta kuin kilpailuun osallistuville henkilöille.

Vapaaehtoishaku kisoihin on käynnissä. Kisojen vapaaehtoiseksi voi hakea kuka tahansa. Henkilön EI tarvitse olla seuran jäsen tai tietää frisbeegolffin sääntöjä, kohtalainen fyysinen kunto on omattava. Kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia osoitteesseen sihteeri@7k.fi.

Talkoot

Talkoot järjestetään 15 ja 16 päivä elokuuta, kello 10.00 alkaen.

Töitä on runsaasti, jotta rata saadaan minttiin. Toivottavasti moni pääsee talkoilemaan.

 

Tervetuloa

Hyviä Heittoja

Frisbeegolffin Masterien SM-kilpailut

Masterien SM-kilpailut

Frisbeegolfseura 7k järjestää Masterin SM-kilpailut Lasuteen Frisbeegolfpuistossa 20.8-23.8.2020

Lisätietoa kisasta voit lukea täältä.

Kilpailun facebook-sivut 

 

7k BagTag kisat

Kilpailut pidettiin erittäin vaihtelevassa säässä eivätkä ennusteet pitäneet paikkaansa ollenkaan. Kilpailuun ilmoittautui 130 pelaajaa, tosin paikalle saapui vain 116 pelaajaa. Kisa käytiin Nitty layoutilla. Kilpailu vietiin läpi kolmessa eri lähtöajassa vallitsevan covid-19 tilanteen takia ja pelaajat jaettiin kolmeen eri lähtöaikaan. Kopilla Pasi, Janne ja Timo ottivat pelaajat vastaan, keittelivät kahvia ja paistoivat makkaraa.

Kello 10.00 lähtöön sade taukosi juuri sopivasti, mutta tuuli yltyi. Paras tulos oli Otto Hölsön käsialaa, E.

Toinen ryhmä lähti kello 13.00. Kuuden pelatun väylän jälkeen alkoi vesisade joka koveni loppua kohden ja näin vaikeutti peliä. Myöskin tuulen voimakkuus kasvoi paljon. Kierroksen paras oli Mikael Airaksinen tuloksella -1.

Tauolla sade lakkasi ja kello 16.00 lähtenyt porukka pääsi pelaamaan harmaan, mutta kuivan taivaan alla. Tuuli yltyi entisestään ja oli pyörivää, todella vaikea lukuista. Kolmannesta lähdöstä löytyi myös voittaja ja #1 BagTagin ensimmäinen haltia. Severi Saviniemi -8.

Sivukilpailuina toimi 2 CTP kilpailua väylillä #6 ja #12, sekä Longest Drive väylällä #13, jonka vei Petteri Kujanpää 149 metriä. CTP:t meni samaan perheeseen Mikael #6 127cm ja #12 30cm Tommi Airaksinen.

Kilpailun lopussa jaettiin paikallaolioille BagTagit tulosjärjestyksessä. Loput seuran jäsenet saavat BagTaginsä viikkokisojen yhteydessä. Ensimmäinen Wall Of Fame julkaistiin 7k-facebookissa. BagTag säännöt löytyvät välilehdeltä 7kBagTag.

Aivan mahtava kauden avauskisa vaikka keli ei ollutkaan puolellamme. Rata oli hienossa kunnossa ja sitä tullaan parantamaan viikkokisojen yhteydessä 10.6., jolloin järjestetään ensimmäiset talkooviikkarit.

Hyviä Heittoja!

– Janne

 

 Kisakauden avaus

Rata-asiat
 • Lausteen frisbeegolfpuisto avataan vihdoin 14.5.
 • Väylä #18 poistuu käytöstä ja kisaleiskat menevät uusiksi. Uudet kisaradat julkaistaan 7k nettisivulla aikanaan.
 • Pelaajien pitää muistaa radalla huolellinen käsi- ja yskimishygienia sekä noudattaa turvavälejä myös tiiauspaikan lähistöllä. Ryhmäkoot on hyvä pitää pieninä. Tällöin tartuntavaara laskee ja heittäminenkin on mukavampaa. Kipeänä ei saa radalle mennä. Jos sinulla on yskää tai kuumetta, niin jätä kierros pelaamatta ja ota yteys terveydenhuoltoon.
7k BagTag kisa
 • 7k järjestää seuran jäsenille ilmaisen kilpailun 6.6.
 • Kisassa jaetaan seuran jäsenille 7k BagTagit tulosjärjestyksessä. BagTagit sponsoroi Fibroc Oy.
 • Kisa pelataan 3:ssa lähdössä alkaen aamulla 10.00 aikaan, riippuen kuinka monta fieldiä tulee (7k varaa oikeuden muutoksiin, johtuen mahdollisista liiton ja muiden viranomaisten tekemistä määräyksistä ja/tai suosituksista)
 • Ilmoittautuminen aukeaa Metrixissä keskiviikkona 13.5 18.00 ja päättyy perjantaina 4.6. 16.00
 • Sinun pitää olla Metrixissä Frisbeegolfseura 7k jäsen
  • Valitse ylävälikosta SEURAT
  • Etsi Frisbeegolfseura 7k
  • Paina LIITY SEURAAN painiketta
   • Jos pelaat PDGA lisenssillä toisessa seurassa ja olet maksanut myös 7k jäsenyyden, lähetä kilpailuun rekisteröitymispyyntösi sähköpostitse sihteeri@7k.fi
 • Kerro rekisteröinnin kommenttikentässä haluamasi lähtöaika mallia 10.00 / 13.00 / 16.00
 • Metrix linkki: https://discgolfmetrix.com/1252217
 • Pelaajat jaetaan 5.6. maksimissaan 50 hengen ryhmiin ja pelaajille ilmoitetaan Metrixin kautta sähköpostitse peli-ajankohta. Varmistathtan, että Metrix-tilissäsi on toimiva sähköpostiosite.
 • Muista käydä lukemassa 7k BagTag-säännöt  nettisivuilta.

 

EggBowl peruutettu

EggBowl 2020 joudutaan peruuttamaan vallitsevan covid-19 virusepidemian takia.

Seura tulee järjestämään kilpailuja, kun epidemiasta on selvitty ja viranomaiset antavat siihen luvan.

Tällä hetkellä naapurikunnissa on ratoja auki. Muistakaa kuitenkin turvavälit sekä hyvä käsi- ja yskimishygienia. Kipeänä radalle ei saa mennä.