Pakkaskisat Lausteella 4.-5.11

Lausteella pelataan Pakkaskisa III 4.-5.11. Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteesta: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/904

 

Löytökiekkoasiaa

Morjensta!

Lausteelle palautetut löytökiekot viedään jatkossa kuun vaihteessa Turun Powergripin myymälään. Kiekot on noudettavissa Powergripiltä 1-2 kuukautta, jonka jälkeen ne palautuvat seuralle. Uudesta löytökiekkokäytännöstä tiedotetaan seuran jäseniä jäsenpostilla piakkoin. Tällä hetkellä syys- ja lokakuun löytökiekkoja voi käydä kysymässä Power gripiltä osoitteesta Lonttistentie 12 20100 Turku. http://www.powergrip.fi/turku

KISAKONEASIAA

KISAKONEASIAA

Uudessa päivitetyssä kisakoneessa on bugi, jonka vuoksi kaikki uudet luodut käyttätunnukset menevät saman nimen ja käyttäjätunnuksen alle. Tämä aiheuttaa sen etteivät käyttäjät pääse kirjautumaan sisään ja ilmoittautumaan Kukkulan Kuninkaaseen.

Kuten yleensä, olkaa huoleti, asiaa hoidetaan. Ilmoitamme kun asia on korjattu ja käyttäjät pääsevät kirjautumaan taas. Koska Kukkulan Kuningas on seuranmestaruuskilpailu, kaikki seuran jäsenet pääsevät kilpailuun, joten siitä ei tarvitse murehtia.

Mikäli kisakonetunnus on jo olemassa mutta salasanaa et muista ja sen vuoksi olet nyt luonut uuden tunnuksen niin ota yhteyttä sähköpostitse mikko@7k.fi. Saan vanhan salasanan muutettua ja tämä ongelma poistuu osaltasi ja pystyt ilmoittautumaan kilpailuun normaalisti.

DGStore.fi Tour Turku

Lausteen frisbeegolfpuistossa pelataan 12.-13.8 amatöörikilpailu DGStore.fi Tour -Turku. Kilpailun aikana rata on suljettu muilta pelaajilta. Kilpailun nettisivut, jossa on tarkempaa aikataulua on täällä: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/769.

Perjantaina 11.8 järjestetään kaikille avoin parikisa. Parikisan tiedot: 10€/pari, pelimuoto: best shot, sarjat: avoin ja sekaparit, payout: 70% ja top3 palkintaan 50/30/20 mikäli yli 10 paria, muuten voittajalle kaikki. Lähdöt on klo 15-18. Aina kun kaksi paria on paikalla voi lähteä pelaamaan. Parikisan tulokset sekä palkinto-ohjeet julkaistaan kilpailun nettisivuilla SFL:n kisakoneessa kilpailun jälkeen. Parikisan aikana rata on avoinna, mutta kilpailijoilla on etuajo-oikeus.

Tervetuloa seuraamaan kilpailua! Seuraavan kerran Lausteen rata on suljettuna 2.-3.9 Frisbeegolfseura 7k:n seuranmestaruuskilpailun Kukkulan Kuninkaan aikana. Myös keskiviikkoiltaisin rata on suljettu viikkokilpailujen ajan.

  • Markus Laaninen, markus@7k.fi

Tiedotettavaa loppukauden kilpailuista

Kukkulan Kuninkaan ilmoittautuminen aukeaa 6.8 klo 12.00. Kisa löytyy vielä tämän päivän aikana seuran kisakoneesta.
 
Lausteen 10v kilpailun ajankohtaa joudutaan muuttamaan. Useampi seuramme perustajajäsen on kyseisenä päivänä estynyt emmekä tällöin voi kisaa pelata. Ilmoitamme uuden päivämäärän mahdollisimman pian.

Rata suljetaan kilpailijoiden käyttöön jo tänään 25.7.

Olemme tehneet päätöksen sulkea rata ainoastaan kilpailijoiden käyttöön suunniteltua aikasemmin, tänään 25.7. Alkuperäisen suunnitelman mukaan radan oli tarkoitus sulkeutua vasta huomenna keskiviikkona.

 

Syyt päätöksen taustalla ovat varsin ikävät. Pyrimme luomaan Europro -tourin kilpailijoille parhaat mahdolliset puitteet kilpailla mutta emme niitä yksinkertaisesti pysty luomaan kun radalla roskataan samaa tahtia kun saamme toisesta päästä edellisiä siivottua. Työtämme ei kuluneiden päivien aikana ole myöskään helpottanut toistuvasti ”väylä suljettu, talkootyöt käynnissä” -kylttejä rikkovat ja siten talkoolaisten turvallisuuden vaarantavat pelaajat radalla.

 

 

Rata suljettu

Lausteen rata on suljettu torstaina sekä perjantaina 20.-21.7 talkootöiden vuoksi. Talkootyöt jatkuvat myös viikonlopun sekä alkuviikon ajan, jolloin osa väylistä on suljettuina mutta rata kuitenkin avoinna. Ensi viikolla rata on suljettu täysin muilta kuin kisapelaajilta keskiviikosta sunnuntaihin (26.-30.7.). Tervetuloa seuraamaan Europrotourin osakilpailua perjantaina, lauantaina sekä sunnuntaina!

Junnutuki kaudelle 2017

Juniorituki ja sen myöntämisperusteet kaudelle 2017

Kilpailutoiminnasta ja kilpailemisesta kiinnostuneille 7k:n junioritoiminta tarjoaa kilpailukykyiset koulutustilaisuudet sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun ympärivuotisesti. Tavoit-teena on mahdollisimman laaja kilpailullinen edustus juniori-ikäluokassa ja ylläpitää 7k:n asemaa yhtenä johtavana suomalaisena juniorifrisbeegolfseurana. Juniorituen avulla haluamme edesauttaa seuran juniorijäsenten kilpailemismahdollisuuksia.

Junioritukea myönnetään hakemusten perusteella kotimaisten kilpailuiden osallistumismaksuihin. Kilpailumaksut maksetaan itse ja kilpailumaksuja voi hakea takaisin 15.12.2017 mennessä. Yksittäiselle juniorille maksetaan yhteen kilpailuun korkeintaan 70 € osallistumismaksua, mikäli kilpailumaksu ylittää tämän, tulee loppusumma maksaa itse. Yksittäiselle juniorille ei ole kausikoh-taista ylärajaa mutta seura varaa oikeuden arvioida juniorituen tilannetta kun tukia on kaikki tuetta-vat yhteenlaskettuna varattu maksettavaksi 500 euron edestä.

Mikäli juniori haluaa juniorituen piiriin tulee hänen lähettää hakemus sähköpostilla osoitteeseen kimmo@7k.fi. Hakemuksessa tulee olla hakijan nimi, syntymäaika sekä lyhyt selostus itsestä ja tulevan kauden tavoitteista. Kun juniori on hyväksytty tuen piiriin, haetaan tukea jokaiseen kilpai-luun erillisellä sähköpostilla. Sähköpostissa tulee ilmoittaa seuraavat asiat: Juniorin nimi, kilpailun nimi, rata jolla pelataan, päivämäärä, sarja johon osallistut sekä osallistumismaksun suuruus.

Tuen saamiseksi junioripelaajan tulee:

• Olla Frisbeegolfseura 7k:n jäsen

• Täyttää Suomen frisbeeliiton MJ2 ja FJ2 ikäluokkavaatimukset.

• Omata kilpailulisenssi kuluvalle kaudelle.

• Tuntea frisbeegolfin säännöt, etiketti ja noudattaa näitä.

• Myötävaikuttaa omalla käytöksellään ”frisbee spiritin” toteutumiseen.

• Käyttää kisoissa tekstiilejä/välineitä jotka tuovat esiin 7k seuran nimen/logon jne.

• Tehdä tuettuun kisaan liittyvä postaus frisbeegolfseuran sosiaaliseen mediaan (Facebook, Twitter, Instagram tms.) #7kfg tai #7kjunnut

Junioritukea ei myönnetä pelaajille, jotka kilpaillessaan edustavat muita seuroja tai kilpaile-vat kaupallisten toimijoiden tiimeissä ja edustavat ensisijaisesti heitä. Tällä haluamme taata mahdollisuuden myös niille junioreille kilpailla, joilla ei vielä taustatukena vanhempien lisäksi mui-ta ole.

Frisbeegolfseura 7k:n hallitus.