Frisbeegolf koulutusta koululaisille

Frisbeegolfseura 7k järjestää yhdessä Fingerroos Säätiön kanssa opastusta koululaisille frisbeegolfin perusteisiin.

Asukasbudjettihankkeen kautta rahoituksen saanut Yli-Maaria fribarata on osa tätä lapsille suunnattua toimintaa.

Kursseja on Ypsilonin ja Moision kouluilla. Tiistaisin Moision koululla ja Torstaisin Ypsilonin koululla. Harjoittelijat ovat jaettu 1-2, 3-6 ja 7-9 -luokkalaisiin. Harjoitukset alkavat kello. 16, 17 ja 18.

Ohessa linkki ilmoittautumiseen. Ilmoittautumislomakkeeseen tarvitaan osallistujan nimi ja vanhemman yhteystiedot. Valitse listalta osallistumispäivä sekä ryhmä/kellonaika johon osallistut.

TÄSTÄ LOMAKKEESEEN

– Hyviä Heittoja!

Lipunmyynti

SM-kilpailuihin on otettu käyttöön lipunmyynti.

Lipputyyppejä on 2. FPO ja MPO kärkikortteihin sekä ALUELIPPU

Kärkikortin lipulla pääsee nimensämukaisesti seuraan kärkikortin otteita koko kierroksen ajan. Kärkikorttilippujen hinnat vaihtelevat 6-11€ välissä.

ALUELIPULLA voit seurata mitä tahansa korttia, pois lukien kärkikortti. Aluelipun hinta on 6€

Kaikki liput oikeuttavat:

  • Pysäköintiin Kauppakeskus Skanssin läntisessä parkkialueessa
  • Bussi-kuljetuksen Skanssin vierestä radalle ja takaisin lippua näyttämällä. Bussi lähtee Skanssista 20 minuutin välein. Pysäkin löydät yleisöoppaasta.
  • Pääsy kaikille yleisöalueille, katsomoihin ja kisakeskukseen.
  • Lippujen hinnat vaihtelevat 6€ ja 11€ välillä.

Lippuja myy lippu.fi.

Skanssissa on Citymarketin infopisteeltä Lippu.fi myyntipiste.

Lipun ostaminen on erittäin helppoa.

  • Valitse päivä
  • Valitse joko ALUELIPPU tai KÄRKIKORTTI
  • Maksa lippu

Tervetuloa viihtymään huippukilpailuun upeaan Lausteen Frisbeggolfpuistoon.

SM vapaaehtoiset

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi.

https://forms.office.com/r/06Vn1Au8hR

Vapaaehtoisten tärkeys on todella korkea. Suomessa ei tapahtumia järjesty ilman vapaaehtoisia, joka koskee myös frisbeegolfin SM-kilpailuja. Vapaaehtoisista huolehtiminen on todella tärkeää ja se on meidän #1 prioriteetti. Jotta päivät eivät veny liian pitkäksi, tulee vapaaehtoisten määrä olla huomattavan suuri.

Vapaaehtoiset saavat päivittäiset ruuat sekä juomat. Vapaaehtoispakettiin kuuluu myös kivoja tuotteita ja tapahtumaa.

Lisää tietoa lomakkeesta.

Frisbeegolfseura 7k ja Rockway Oy yhteistyöhön

Avoimen luokan SM-kisat Lausteella Turussa 4.-7.8.2022

Frisbeegolfin kuninkuusluokan Suomenmestaruudesta mitellään Turussa 4.-7.8.2022 Lausteen uusitulla Kyy-layoutilla. Suomen Frisbeegolfliitto on myöntänyt tapahtuman järjestämisvastuun legendaariselle Frisbeegolfseura 7k Ry:lle, joka on tehnyt koko kevään töitä radan parantamiseksi Suomen parhaimmistoa varten.

Kisapäivien lipunmyynti on auki osoitteessa https://www.lippu.fi/artist/frisbeegolfinsm-kilpailut/

7k Ry on tehnyt sopimuksen Rockway Oy:n kanssa tapahtuman median tuottamisesta. Rockwayn Pulsea Disc Golf Media toteuttaa livelähetykset jokaiselta päivältä katsottavaksi pulsea.fi -verkkosivulta. Lähetykset ovat ilmaisia ja tästä saamme kiittää parhaita yhteistyökumppaneitamme, jotka mahdollistavat mediatuotannon kokonaisuudessaan. Median kruunaa sunnuntain erikoislähetys Pulsea TV -kanavalla, jossa käydään läpi edellisten päivien huippusuorituksia, kuullaan viime hetken tunnelmia tapahtumapaikalta ja seurataan kärkikorttien finaalikierrokset kokonaisuudessaan sekä naisten että miesten avoimen sarjan kisasta. Lähetys päättyy palkintojen jakoon.

Pulsea TV:n kanavapaikat:

Antenniverkko 17 Elisan kaapeli 17 Telian kaapeli 17 Ålcom ja Gridit kaapeli 17 (IPTV kanavapaikka 21)

Tapahtuman mediasta tehdään myös jälkitallenne tuttuun tapaan katsottavaksi Pulsea.fi YouTube -kanavalla.

Muistakaa myös Fribastore Masters Tour 2022 joka jatkuu heti SM-kisojen jälkeen samalla kanavalla.

KUKKULAN KUNINGAS 2020

Kukkulan Kuningas 2020

Upeaakin upeammat 2020 Kukkulan Kuningas kilpailut ovat päättyneet mahtavassa kelissä.
Suurin kiitos runsaslukuiselle seuran jäsenistölle. Te teitte tästä kilpailuista Suomen suurimman ja hienoimman.
 
Talkoolaisia oli perjantaina hieno määrä ja rata saatiin Pasin ja Jannen suunnitelmien mukaiseksi, tarpeeksi haastavaksi, mutta kuitenkin mukavaksi kisaradaksi. Toivomme johdossa, että myös tulevien vuosien suurien kilpailuiden vapaaehtoistöissä näkyy useampi henkilö. Kiitos teille!
 
Kilpailun finaalikierrokselle lähdettiin monessa luokassa erittäin tiukoista ja jännittävistä asetelmista.
 
Kukkulan ylhäistö muotoutui seuraavaksi:
 
Kukkulan Kuninkaaksi kruunattiin Teemu Lampainen (-28) ensimmäistä kertaa. Tapani Aulu (-25) sai lyötyä kiilan nuorien haastajien väliin. Kolmanneksi nousi Niilo Hongisto (-18).
 
Kuningattarena jatkaa jo kuudetta vuotta Saara Pohjalainen. Jenna Tuominen jäi toiseksi ja tulee todella tulevaisuudessa haastamaan Saaran aatelisuuden.
 
Prinssin tittelin vei niukasti Valtteri Jokinen (+10) ennen Julius Lehteä (+11). Kolmannelle korokkeelle nousi Eelis Jauria (+16).
 
Prinssejä tulevaisuudessa haastamaan tulevat Poikien alle 15 luokassa pelanneet. Heistä paras viikonloppuna oli Toivo Leppänen. Toiseksi sijoittui Hannes Santavuori ja kolmanneksi Roope Myrskyranta.
 
Miesten neljäkymppisissä ylivoimaa näytti Kalle Laakso (-11) kuumalla -7 rundilla jättäen taaksensa Jari Salosen (-3) sekä Olli Toivosen (-2)
 
Naisten nelikymppisissä oli kaksi kilpailijaa joista mestaruuden vei Heidi Bergroth ennen Jenni Nikkasta.
 
Miesten viis-kybäsissä rautaista rauhallisuutta pitkällä podiumkokemuksella näytti Marko Rauha (E). Tasatilanteesta finaalirundille lähtenyt Marko Lehtinen jäi 3 heiton päähän toiseksi. Komanneksi pelasi Jyrki Simolin (+11) ennen supertalkoilija Mikko Nissilää.
 
Miesten 60+ luokassa Ilari Niemipellon polvet ja kunto kesti loppuun asti. Luokan toinen pelaaja Eero Raihila sai koko fieldistä eniten heittokokemusta. Kovia pappoja kun jaksoivat loppuun asti.
 
Amatööreissä nähtiin ja koettiin todella tiukka taistelu aivan viimeiselle väylälle asti. Korkeimmalle korokkeelle ja himoitun kiekkopystin nosti Joonas Malinen (+11). Toiselle sijalle jäivät tasatuloksella +13 Kalle Heinola ja päivän kuuman rundin (+5) pelannut TD Janne Kuusisto. Severi Laitinen jäi podiumista heiton ja Roni Ronkainen kaksi heittoa.
Tulokset: https://discgolfmetrix.com/1457956
 
Vielä kerran suuret kiitokset kaikille osallistuneille ja seuran jäsenille!
Kiitos myös TD:n äiskälle kun jaksoi tehdä paljon hamppareita kilpailijoille grillivaunussa.
 
Kilpailijoille tiedoksi, että 2019 Kuninkaan SS-dessut tulevat myöhemmin ja toimitetaan tämän vuoden kilpailijoille tavalla tai toisella. Olemme pahoillamme, ettei kiekkoja kisaviikonloppuun saatu. Heti kun saamme kiekot käsiimme, tulemme siitä osallistuneille ilmoittamaan.
 
Kiitos kaudesta 2020!
Kuvat: Oskari Forsten

Kuvapankki:

Masterien SM-kisakiitokset

Kiitos 7k aktiivit! Teitte huikean työn ennen kilpailuja ja kilpailujen aikana. Jokainen teistä venyi varmasti parhaimpaansa. Timo nosti puheessaan paikan päällä muutamia henkilöitä esiin jotka ovat olleet todella ahkeria, mutta ilman teitä KAIKKIA nämä kisat eivät olisi olleet niin hienot kun ne nyt olivat! Kiitos.

Rata oli todella hienossa kunnossa ja kahviossa oli joka päivä iloisia naamoja vastaanottamassa kilpailijat kierroksilleen. Kuulutukset olivat upeita ja mahtipontisia. Kuvaukset olivat hyvää laatua ja raikas lisä pelaajien perheille omiensa kannustamiseen sekä ikuistamaan tunteiden laaja kaari surusta epätoivon kautta iloon ja hurmioon.

Kisaorganisaattorit tekivät työnsä erinomaisesti ja huonot palautteet olivat muutamia lukuun ottamatta ainoastaan positiivisia. Tapani Aulun TD lista sai taas jatkokseen ehkä jopa upeimman kilpailun, joka sieltä löytyy.

Olemme 7k:ssa todella kiitollisia teille kaikille. Te teette 7k:sta maan suurimman, hienoimman ja sydämellisimmän seuran.

TD Tapani Aulun terveiset:

Vaikka kisaa siirrettiin kertaalleen ja peruutusuhka oli päällä toisellakin kerralla, ei varmasti jäänyt ”välikisan” fiilis kenellekään. Saatiin lyhyessä ajassa todella valioluokan kilpailut kasaan, eikä se tietenkään olisi onnistunut ilman huippuluokan tiimiä. Vapaaehtoiset kautta linjan tekivät omat työnsä niin hienosti, että ei tarvinnut hetkeäkään jännittää, että toimiiko koneisto. Kyllä se tällä porukalla toimii. Isot aplodit ja kumarrus TD:n teltasta.

Kiitos.

Kuvat: Tuomo Rikman/SFL

RATA SULJETTU

RATA SULJETTU 15.-23.8.2020

Lausteen Frisbeegolfpuisto on suljettu tulevasta Lauantaista 15.8 aina Mastereiden SM-kisa sunnuntaihin 23.8 asti.
Radalta talkoillaan tulevana viikonloppuna ja opasteet ja korit saavat kyytiä.
Maanantaina 24.8 rata on jälleen pelattavissa Kyy-layoutilla.