Kaarinan radalla on ruuhkaa su 24.2

Huomenna su 24.2 pelataan Kaarinassa 7k:n kauden eka Pdga-kilpailu. Radalla on ruuhkaa klo 9-16 (jokaiselta väylältä lähtee ryhmä), joten suosittelemme pelaamista muilla lähialueen radoilla, esimerkiksi Liedon keskustan radalla, jossa ainakin etuysin tiit ovat pelattavassa kunnossa.

Lausteen rata on kisakäytössä 18.8, kisaviikonlopun ruokailu @Luckiefun’s

Lauste Am pelataan lauantaina 18.8 jolloin Lausteen rata on varattu kilpailuun noin klo 19:00 asti. Kisaviikonloppuna la-su ravintola Luckiefun’s tarjoaa 20 % alennuksen buffetista, kun mainitsee maksun yhteydessä sanan ”frisbeegolf”. Tarjolla buffetissa on kiinalaista ruokaa sekä sushia. Luckiefun’s sijaitsee kauppakeskus Skanssissa ja pelaajat ehtivät lauantaina käydä syömässä kierrosten välissä. Alennus on voimassa muillekin, ja lauantaina ruokailun jälkeen voikin tulla yleisöksi ja kannustamaan kilpailijoita!

https://www.luckiefun.com/

Lauste Am: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=675401

Draivikoulu

Seura järjestää draivikoulun Lausteen rangella tiistaina 28.8 klo 18:00 – 19:30. Tapahtuman vetäjänä on pitkän linjan kilpapelaaja ja frisbeegolfkouluttaja Juho Rantalaiho. Draivikoulussa käydään läpi rysty- ja kämmendraivin saloja ja tapahtuma sopii jo hieman aikaa lajia harrastaneille, jotka kaipaavat apua heittotekniikkaan. Draivikoulussa käytetään omia kiekkoja, mutta seuran opastuskiekkoja saa myös lainaan.
Hinta: seuran jäsenille tapahtuma on ilmainen ja ei-jäsenille 10€, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Ilmoittautuminen: tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen Metrixissä https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=761696 tai sähköpostilla markus.laaninen@7k.fi, jolloin osallistuja lisätään Metrixiin. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Yhteystiedot: markus.laaninen@7k.fi
Tervetuloa

Pro Tour -viikon aikataulu

Viikon 31 (30.7-5.8) aikataulu

Talkoisiin osallistuvia ja Pro Tourin kisa-apureita pyydetään ilmoittautumaan Timo Hurulalle timo.hurula@7k.fi, jotta osaamme varata evästä talkoisiin sekä kisapäiville. Mainitse viestissä nimesi, puhelinnumerosi (talkoo-watsappryhmä), koska pääsisit talkoisiin tai kisa-apuriksi ja haluatko villin kortin ja osallistumismaksun Lauste Am kilpailuun vai Kukkulan Kuninkaaseen.

MA: Viikkokisat Kaarinassa, ilmoittautuminen ja lisätiedot on Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=744871

TI: Talkoot Lausteen radalla klo 10-20. Osa väylistä on suljettu talkoiden aikana. Talkoissa myydään noutamattomia löytökiekkoja talkooväelle.

KE: Talkoot Lausteen radalla klo 10-17:30. Osa väylistä on suljettu talkoiden aikana. Talkoissa myydään noutamattomia löytökiekkoja talkooväelle. Viikkokisat Kyy-layoutilla klo 18 alkaen. Viikkokisat on talkoisiin osallistuneille ilmaiset ja muille 10€. Pelaajakokouksessa arvotaan kaikkien osallistujien kesken 50€ lahjakortti.

TO: Lausteen rata on varattu Pro Tourin pelaajien harjoitteluun. Radalla tehdään vielä talkooviimeistelyjä.

PE: Pelataan kaikille avoin parigolf Lausteella. Parigolfin tiedot on Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=744854 Muutoin rata on varattu Pro Tourin pelaajien harjoitteluun.

LA-SU: Prodigy Disc Pro Tour Lasuteella. Kilpailun tiedot on Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=599079&view=info

Tervetuloa yleisöksi tai avustamaan kilpailun järjestelyissä!

Pro Tour talkoot ja kisa-apu, Lauste AM villit kortit

Lausteella pelataan Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailu 4.-5.8. Kilpailun Metrix-sivu on täällä: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=599079. Kilpailuun kaivattaisiin talkooväkeä auttamaan kisan järjestelyissä. Radalla pidetään talkoot ti 31.7 ja ke 1.8. Hommia tehdään klo 10-20 välillä. Talkoissa myydään alkuvuoden noutamattomat löytökiekot talkooporukalle.
Kilpailupäivinä talkooapua kaivattaisiin kisakeskuksen rakentamiseen ja purkamiseen, liputukseen sekä tulospalveluun. Jos ehdit paikalle edes pariksi tunniksi, tästä olisi suuri apu järjestäjille.
Talkooporukalle seura tarjoaa osallistumismaksun sekä villin kortin Lauste AM kilpailuun tai Kukkulan Kuninkaaseen, ruokailun kisapäivinä sekä mahdollisuuden päästä katsomaan Suomen parasta frisbeegolfia aivan lähietäisyydeltä. Talkooväkeä pyydetään ilmoittautumaan Timo Hurulalle timo.hurula@7k.fi. Mainitse viestissä nimesi, puhelinnumerosi (talkoo-watsappryhmä), koska pääsisit talkoisiin tai kisa-apuriksi ja haluatko villin kortin ja osallistumismaksun Lauste Am kilpailuun vai Kukkulan Kuninkaaseen.
Lauste AM kisaan on varattu 20 villiä korttia Pro Tourin talkooväelle. Villin kortin saadakseen tulee pelaajan ilmoittautua kilpailuun Metrixissä 3.8 mennessä. Lauste AM Metrixissä: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=675401.
Kukkulan Kuningas pelataan 22.-23.9.