Suomisport, Metrix ja seuran tulevat tapahtumat

Tässä on liiton uusin tilannekatsaus kilpailulisenssiin, seurajäsenyyksiin ja Metrixiin liittyen: https://frisbeegolfliitto.fi/2018/02/28/jarjestelmauudistusten-tilannekatsaus/. Varsinkin kilpailevien pelaajien kannattaa käydä tämä lukemassa. Jos hankitte kilpailulisenssin ennen seurajäsenyyttä, muistakaa lähettää Suomisportin sportti-id sähköpostilla sihteeri@7k.fi. Käykää myös katsomassa seuran sivulta tulevia tapahtumia. Seuraava kilpailu on 2.4 pelattava Eggbowl 2018, josta tiedotetaan seuran kotisivuilla ja Metrixissä lähempänä kilpailua.

Frisbeetä talvella

Jos frisbeetä tekee mieli vielä näin talvisin heitellä, se onnistuu seuran hallivuorolla: http://www.7k.fi/muuta/hallivuoro/. Hallivuorolle voi ostaa myös kertakäyntejä viiden euron hintaan (opiskelijat 3,5 €) samassa rakennuksessa sijaitsevan keilahallin kahviosta. Hallivuoroa ei ole 25.12 ja 1.1. Talvisin viikkokisoja järjestää Maskun viikkokisat -yhteisö. Infoa Maskun viikkokisoista on Facebookissa ja Metrixissä: https://www.facebook.com/groups/243040115898701/ https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=528692.

 

Mukavaa joulun aikaa kaikille!

Hallivuoron joulukuun kisailut

Torstaina 7.12 järjestetään hallivuorolla junioreille joulukuun kisailut. Kilpailun aikana hallivuorolle mahtuu normaalisti harjoittelemaan ja jos aika riittää, myös ei-juniorit voivat osallistua kilpailuun. Kilpaillaan ainakin Turkulainen-puttikilpailussa sekä lähestymiskilpailussa. Ottakaa mukaan viisi kiekkoa, joilla pelata (järjestäjiltä voi myös lainata kiekkoja). Samalla laitetaan pyörimään kaikille avoin loppuhallikauden kestävä Turkulainen-puttikilpailu. Kilpailun säännöt ovat seuran kotisivuilla: http://www.7k.fi/muuta/hallivuoro/ . Nähdään torstaina! T. Toni T ja Markus L

Hallivuoro

Hallivuoro alkaa ma 30.10 Kupittaan urheiluhallissa! Vuorot on ma ja to klo 20:45-21:45. Hallivuorolla voi puttailla, harjoitella lähestymisiä sekä draivata pressuun. Ohjeet hallivuoron liikuntaranneekeen hankitaan on lähetetty jäsenten sähköpostiin.

Muistutus vielä hallivuoron säännöistä:
– Kentälle saa mennä vasta klo 20:45 ja heittäminen tulee ehdottomasti lopettaa klo 21:45 mennessä.
– Hallilta tulee poistua klo 22:00 mennessä.
– Älä heitä verkkoon enää juuri ennen vuoron loppumista, jotta vahtimestari voi rauhassa nostaa verkon ja sulkea hallin.
– Vuoro järjestetään mikäli paikalla on vähintään viisi osallistujaa klo 20:45 mennessä. Jos paikalla ei ole viittä osallistujaa, vuoroa ei pidetä ja halli suljetaan jo klo 21:00.

Toivottavasti hallivuoroille saadaan paljon innokkaita pelaajia!

Pakkaskisat Lausteella 4.-5.11

Lausteella pelataan Pakkaskisa III 4.-5.11. Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteesta: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/904

 

Löytökiekkoasiaa

Morjensta!

Lausteelle palautetut löytökiekot viedään jatkossa kuun vaihteessa Turun Powergripin myymälään. Kiekot on noudettavissa Powergripiltä 1-2 kuukautta, jonka jälkeen ne palautuvat seuralle. Uudesta löytökiekkokäytännöstä tiedotetaan seuran jäseniä jäsenpostilla piakkoin. Tällä hetkellä syys- ja lokakuun löytökiekkoja voi käydä kysymässä Power gripiltä osoitteesta Lonttistentie 12 20100 Turku. http://www.powergrip.fi/turku

KISAKONEASIAA

KISAKONEASIAA

Uudessa päivitetyssä kisakoneessa on bugi, jonka vuoksi kaikki uudet luodut käyttätunnukset menevät saman nimen ja käyttäjätunnuksen alle. Tämä aiheuttaa sen etteivät käyttäjät pääse kirjautumaan sisään ja ilmoittautumaan Kukkulan Kuninkaaseen.

Kuten yleensä, olkaa huoleti, asiaa hoidetaan. Ilmoitamme kun asia on korjattu ja käyttäjät pääsevät kirjautumaan taas. Koska Kukkulan Kuningas on seuranmestaruuskilpailu, kaikki seuran jäsenet pääsevät kilpailuun, joten siitä ei tarvitse murehtia.

Mikäli kisakonetunnus on jo olemassa mutta salasanaa et muista ja sen vuoksi olet nyt luonut uuden tunnuksen niin ota yhteyttä sähköpostitse mikko@7k.fi. Saan vanhan salasanan muutettua ja tämä ongelma poistuu osaltasi ja pystyt ilmoittautumaan kilpailuun normaalisti.

DGStore.fi Tour Turku

Lausteen frisbeegolfpuistossa pelataan 12.-13.8 amatöörikilpailu DGStore.fi Tour -Turku. Kilpailun aikana rata on suljettu muilta pelaajilta. Kilpailun nettisivut, jossa on tarkempaa aikataulua on täällä: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/769.

Perjantaina 11.8 järjestetään kaikille avoin parikisa. Parikisan tiedot: 10€/pari, pelimuoto: best shot, sarjat: avoin ja sekaparit, payout: 70% ja top3 palkintaan 50/30/20 mikäli yli 10 paria, muuten voittajalle kaikki. Lähdöt on klo 15-18. Aina kun kaksi paria on paikalla voi lähteä pelaamaan. Parikisan tulokset sekä palkinto-ohjeet julkaistaan kilpailun nettisivuilla SFL:n kisakoneessa kilpailun jälkeen. Parikisan aikana rata on avoinna, mutta kilpailijoilla on etuajo-oikeus.

Tervetuloa seuraamaan kilpailua! Seuraavan kerran Lausteen rata on suljettuna 2.-3.9 Frisbeegolfseura 7k:n seuranmestaruuskilpailun Kukkulan Kuninkaan aikana. Myös keskiviikkoiltaisin rata on suljettu viikkokilpailujen ajan.

  • Markus Laaninen, markus@7k.fi