Lausteen viikkokisat alkavat ke 8.5

Kauden 2019 Lausteen viikkokisat käynnistyvät keskiviikkona 8.5. Kilpailualustana toimi tuttuun tapaan Metrix, jossa on kisojen tarkemmat tiedot: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=877427 

Seuran jäsenet voivat ostaa viikkokisoihin kausikortin hintaan 40€ sekä Ctp-kausikortin hintaan 12€. Lausteen viikkokisoja järjestetään vähintään 18 kertaa.

Tervetuloa kisaamaan Lausteelle!

Kilpailuja Lausteella ja seuran kevätkokous

Moikka,

Viikonloppuna kisataan Lausteen frisbeegolfpuistossa. Molempien kilpailujen aikana kilpailijoilla on etuajo-oikeus radalla.

Lauantaina pelataan Prodigyn, 7k:n ja FORE:n yhteiskilpailu Season operner Turku Powered by Prodigy Disc, jonka toinen kierros pelataan Lausteella noin klo 14-17. https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=881609

Sunnuntaina pelataan 7k:n kevätkokouksen jälkeen Makkarakilpailu noin klo 14-17. Kevätkokous alkaa klo 12:05 kahvila Skanssinkulmassa, joka sijaitsee lähellä Lausteen frisbeegolfpuistoa. Makkarakilpailun yhteydessä myydään noutamattomia löytökiekkoja. Kevätkokous ja Makkarakilpailu on tarkoitettu vain seuran jäsenille, mutta myös seuran jäsenyydestä kiinnostuneet voivat osallistua kisaan ja tutustua seuratoimintaan. https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=892886

Kaarinan radalla on ruuhkaa su 24.2

Huomenna su 24.2 pelataan Kaarinassa 7k:n kauden eka Pdga-kilpailu. Radalla on ruuhkaa klo 9-16 (jokaiselta väylältä lähtee ryhmä), joten suosittelemme pelaamista muilla lähialueen radoilla, esimerkiksi Liedon keskustan radalla, jossa ainakin etuysin tiit ovat pelattavassa kunnossa.

Lausteen rata on kisakäytössä 18.8, kisaviikonlopun ruokailu @Luckiefun’s

Lauste Am pelataan lauantaina 18.8 jolloin Lausteen rata on varattu kilpailuun noin klo 19:00 asti. Kisaviikonloppuna la-su ravintola Luckiefun’s tarjoaa 20 % alennuksen buffetista, kun mainitsee maksun yhteydessä sanan ”frisbeegolf”. Tarjolla buffetissa on kiinalaista ruokaa sekä sushia. Luckiefun’s sijaitsee kauppakeskus Skanssissa ja pelaajat ehtivät lauantaina käydä syömässä kierrosten välissä. Alennus on voimassa muillekin, ja lauantaina ruokailun jälkeen voikin tulla yleisöksi ja kannustamaan kilpailijoita!

https://www.luckiefun.com/

Lauste Am: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=675401

Draivikoulu

Seura järjestää draivikoulun Lausteen rangella tiistaina 28.8 klo 18:00 – 19:30. Tapahtuman vetäjänä on pitkän linjan kilpapelaaja ja frisbeegolfkouluttaja Juho Rantalaiho. Draivikoulussa käydään läpi rysty- ja kämmendraivin saloja ja tapahtuma sopii jo hieman aikaa lajia harrastaneille, jotka kaipaavat apua heittotekniikkaan. Draivikoulussa käytetään omia kiekkoja, mutta seuran opastuskiekkoja saa myös lainaan.
Hinta: seuran jäsenille tapahtuma on ilmainen ja ei-jäsenille 10€, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Ilmoittautuminen: tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen Metrixissä https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=761696 tai sähköpostilla markus.laaninen@7k.fi, jolloin osallistuja lisätään Metrixiin. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Yhteystiedot: markus.laaninen@7k.fi
Tervetuloa