Koronavirus toimenpiteet

Koronavirus toimenpiteet

COVID-19 (koronavirus) on saanut jalansijaa myös täällä Suomessa. Seura tiedottaa ja välittää jäsenilleen tietoa Suomen Frisbeegolfliitolta, Olympiakomitealta ja muilta toimijoilta, koskien tapahtumien järjestämisen rajoituksista ja kokoontumisia.
SFL alaisia kisoja ei järjestetä 13.3. – 5.4!
7k ei järjestä mitään kisoja kyseisenä ajankohtana.
Hallivuorot on peruttu keväältä 2020.
PDGA, EDGF ja SFL ovat painottaneet seuraavia asioita viruksen torjunnassa:
  • Kilpailuiden järjestämistä, matkustamista ja tapahtumiin osallistumista koskevista paikallisista rajoituksista päättävät paikalliset viranomaiset.
  • SFL kehottaa pelaajia muistamaan hyvän KÄSI- sekä YSKIMISHYGIENIAN. Tämä on tehokkain tapa estää viruksen leviäminen.
  • Pelaajakokouksia pyritään olla järjestämättä, jos näitä järjestetään on ne järjestettävä ulkotiloissa.
  • Jos pelaajalla on flunssan oireita, on hänen jäätävä pois tapahtumista jossa on muita henkilöitä.
  • Järjestäjien ja pelaajien on suositeltavaa välttää tarpeetonta fyysistä kontaktia tapahtumien aikana (esim. kättely, ylävitoset), kierrosta ennen ja sen jälkeen sekä palkintojenjaossa, ja korvata nämä positiivisilla ja kannustavilla suullisilla kommenteilla.
SFL tiedote on luettavissa täältä.
 
Seura tiedottaa jäsenkirjeellä, nettisivuilla ja Facebookissa toimintaohjeita koronavirukseen liittyen sekä tulevista tapahtumamuutoksista.
 
EggBowl 2020 kisan järjestämisestä päätös tehdään myöhemmin.

Lisenssit ja seuramaksut 2020

Kisakausi siintää jo horisontissa. Nyt kannattaa valmistautua!
Jäsenyydet sekä lisenssit kaudelle 2020 ovat nyt myynnissä Suomisport.fi palvelussa.
Jäsenmaksu on 23€
Juniorin jäsenmaksu 5€
PDGA kilpailulisenssi on 61.5€
Sporttiturva lisenssin ostajalle 65€
Jäsenenä viikkokisaan osallistuminen maksaa 3€. Ei jäsen 5€.
7K-juniorijäsenet pelaavat ilmaiseksi. Muut juniorit 3€.
Kun hankit jäsenyyden Helmikuun loppuun mennessä, osallistut huikeaan Live-arvontaan.
Jos tarvitset apua jäsenyyden tai lisenssin hankinnassa, niin ota yhteyttä sihteeri@7k.fi

Opastustoiminta

7K hakee henkilöitä opastustoimintaan kesän ajaksi.
Opastajat tullaan kouluttamaan tehtävään keväällä.
Jos olet kiinnostunut opastamaan frisbeegolffia mukavissa tapahtumissa, ota rohkeasti yhteyttä opastus@7k.fi

Naistoiminta

7K naistoimintaa hoitaa tulevalla kaudella Jenni Nikkanen.
Naistoimintaan koskevissa asioissa voit otaaa yhteyttä:

EggBowl

Kauden avauskisa EggBowl tullaan pelaamaan Kaarinan Keskurissa 13.4.
Kisaan mahtuu 125 pelaajaa
Luokkina:
Avoin, Naiset, AMA (metrix rating alle 900), Master (<- 1980) ja Juniori (-> 2002)
Rekisteröitymisen 1. vaihe aukeaa 29.2. Tämä vaihe on jäsenille.
Toinen vaihe aukeaa 9.3. Tämä vaihe on ei-jäsenille.
Kisamaksu: Jäsenet 15€. Ei jäsenet 25€

7K sosiaalinen media

 
 

Seuran nettisivujen tapahtumatiedotus on siirtynyt Metrixiin ja seuran Facebookiin

Seuran tapahtumista ei enää tiedoteta seuran kotisivujen kalenterissa. Tiedotuskanavana toimii nykyään Metrixin 7k:n kisakalenteri: https://discgolfmetrix.com/?u=competitions_list&country_code=FI&club=C662&default_period=3&type=A&date=18-04-23&fbclid=IwAR01j9UyyYfu2EGMwqaAuRCcCY_s2lgCRiXKVWL1jBuZXiqlM_LKrH1nsL0 sekä seuran Facebook-sivut: https://www.facebook.com/frisbeegolfseura7k/

 

Vuosikokouksista tiedotetaan myös nettisivujen etusivulla.

Suomisport, Metrix ja seuran tulevat tapahtumat

Tässä on liiton uusin tilannekatsaus kilpailulisenssiin, seurajäsenyyksiin ja Metrixiin liittyen: https://frisbeegolfliitto.fi/2018/02/28/jarjestelmauudistusten-tilannekatsaus/. Varsinkin kilpailevien pelaajien kannattaa käydä tämä lukemassa. Jos hankitte kilpailulisenssin ennen seurajäsenyyttä, muistakaa lähettää Suomisportin sportti-id sähköpostilla sihteeri@7k.fi. Käykää myös katsomassa seuran sivulta tulevia tapahtumia. Seuraava kilpailu on 2.4 pelattava Eggbowl 2018, josta tiedotetaan seuran kotisivuilla ja Metrixissä lähempänä kilpailua.

Hallivuoron joulukuun kisailut

Torstaina 7.12 järjestetään hallivuorolla junioreille joulukuun kisailut. Kilpailun aikana hallivuorolle mahtuu normaalisti harjoittelemaan ja jos aika riittää, myös ei-juniorit voivat osallistua kilpailuun. Kilpaillaan ainakin Turkulainen-puttikilpailussa sekä lähestymiskilpailussa. Ottakaa mukaan viisi kiekkoa, joilla pelata (järjestäjiltä voi myös lainata kiekkoja). Samalla laitetaan pyörimään kaikille avoin loppuhallikauden kestävä Turkulainen-puttikilpailu. Kilpailun säännöt ovat seuran kotisivuilla: http://www.7k.fi/muuta/hallivuoro/ . Nähdään torstaina! T. Toni T ja Markus L

Hallivuoro

Hallivuoro alkaa ma 30.10 Kupittaan urheiluhallissa! Vuorot on ma ja to klo 20:45-21:45. Hallivuorolla voi puttailla, harjoitella lähestymisiä sekä draivata pressuun. Ohjeet hallivuoron liikuntaranneekeen hankitaan on lähetetty jäsenten sähköpostiin.

Muistutus vielä hallivuoron säännöistä:
– Kentälle saa mennä vasta klo 20:45 ja heittäminen tulee ehdottomasti lopettaa klo 21:45 mennessä.
– Hallilta tulee poistua klo 22:00 mennessä.
– Älä heitä verkkoon enää juuri ennen vuoron loppumista, jotta vahtimestari voi rauhassa nostaa verkon ja sulkea hallin.
– Vuoro järjestetään mikäli paikalla on vähintään viisi osallistujaa klo 20:45 mennessä. Jos paikalla ei ole viittä osallistujaa, vuoroa ei pidetä ja halli suljetaan jo klo 21:00.

Toivottavasti hallivuoroille saadaan paljon innokkaita pelaajia!

Pakkaskisat Lausteella 4.-5.11

Lausteella pelataan Pakkaskisa III 4.-5.11. Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteesta: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/904

 

Löytökiekkoasiaa

Morjensta!

Lausteelle palautetut löytökiekot viedään jatkossa kuun vaihteessa Turun Powergripin myymälään. Kiekot on noudettavissa Powergripiltä 1-2 kuukautta, jonka jälkeen ne palautuvat seuralle. Uudesta löytökiekkokäytännöstä tiedotetaan seuran jäseniä jäsenpostilla piakkoin. Tällä hetkellä syys- ja lokakuun löytökiekkoja voi käydä kysymässä Power gripiltä osoitteesta Lonttistentie 12 20100 Turku. http://www.powergrip.fi/turku

KISAKONEASIAA

KISAKONEASIAA

Uudessa päivitetyssä kisakoneessa on bugi, jonka vuoksi kaikki uudet luodut käyttätunnukset menevät saman nimen ja käyttäjätunnuksen alle. Tämä aiheuttaa sen etteivät käyttäjät pääse kirjautumaan sisään ja ilmoittautumaan Kukkulan Kuninkaaseen.

Kuten yleensä, olkaa huoleti, asiaa hoidetaan. Ilmoitamme kun asia on korjattu ja käyttäjät pääsevät kirjautumaan taas. Koska Kukkulan Kuningas on seuranmestaruuskilpailu, kaikki seuran jäsenet pääsevät kilpailuun, joten siitä ei tarvitse murehtia.

Mikäli kisakonetunnus on jo olemassa mutta salasanaa et muista ja sen vuoksi olet nyt luonut uuden tunnuksen niin ota yhteyttä sähköpostitse mikko@7k.fi. Saan vanhan salasanan muutettua ja tämä ongelma poistuu osaltasi ja pystyt ilmoittautumaan kilpailuun normaalisti.